WordPress Bureau

Wij zijn een WordPress bureau gespecialiseerd in... WordPress!

Studio Brabo aan het werk

Wij zijn jouw WordPress bureau en zorgen voor succes.

WordPress bureau Studio Brabo helpt bedrijven online succesvol te zijn. Wij ontwerpen en realiseren maatwerk Wordpress websites samen met jou. Wij werken namelijk liever mét dan voor jou. Alleen dan is een optimaal resultaat verzekerd. Of het nou een grote corporate website betreft, een website voor een startup of een webshop, wij helpen je graag vanuit ons bureau in Tilburg.

Neem contact op

Waarom kiezen wij als bureau voor WordPress?

Er zijn veel volwassen content management systemen waar je uit kunt kiezen. Wij kiezen voor WordPress omdat het voor ons veel voordelen biedt zoals:

  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Gebruiksvriendelijk in beheer
  • Flexibiliteit voor maatwerk
  • Open source
  • Schaalbaar
  • Wereldwijd meest gebruikte CMS systeem.
Website MAATBeveiliging op mobiel

Hoe werken wij?

Veel WordPress bureaus werken op basis van standaard thema's. Wij doen dit absoluut niet omdat dit naar ons inziens veel nadelen heeft. Het gaat namelijk vaak ten kosten van de website snelheid en je zit vast aan de beperkingen binnen het thema. Ook laat vaak de veiligheid, doorontwikkeling en bug opvolging te wensen over.

Daarom maken wij maatwerk WordPres websites. We starten niet met de bouw van een website, maar inventariseren eerst de wensen en we verkennen je markt. Vervolgens starten we met een conceptfase waarin we een wireframe opleveren. Hierna gaan we verder met het design van de website middels een mobile first aanpak. Tot slot starten we met de ontwikkeling in WordPress. 

Bekijk onze aanpak
Website FPH Ploegmakers

Meer weten?

Op zoek naar een WordPress bureau? Neem contact op zodat we je meer kunnen vertellen over onze werkwijze.