Onderscheidend online

Studio Brabo is opgericht door Bram en Bob. Techniek en design. Code en concept. Daar draait alles om.

Natuurlijk is er meer nodig om online te slagen. Een goed aanbod, knappe koppen, slimme marketing en sales. Maar het begint bij design.

Design maakt het verschil waardoor klanten voor ons kiezen. Ze kiezen bewust voor ons om onze stijl en hoe we die technisch tot leven brengen. Die online beleving maakt ook dat jij nu deze pagina bezoekt. En we draaien er niet omheen: design draait om klanten en kopers. Ook dat gaat makkelijker als jouw stijl overal in doorklinkt.

Zo helpen we sinds 2017 merken online met groei door design. Met onderscheidende websites en e-commerceplatformen op maat, gebouwd op de kracht van WordPress en WooCommerce.

Studio

Brabo

Studio life 🧠

Cody de LeeuwCreatieve Brabo

Cheers op succes 🎉

Bram MuldersTechnische Brabo

Gijs van der BorgTechnische Brabo

Bob van den BroeckCreatieve Brabo

Studio Brabo en co

Vanuit het creatieve hart van Tilburg helpen wij je om jouw merk online opnieuw uit te vinden. Benut de kennis en ervaring van een groot bureau met de aandacht van een klein, specialistisch bureau. Ontmoet Brabo en co.

Betrokken

We zijn er niet alleen voor de korte termijn, we willen duurzaam resultaat halen voor onze klanten. We groeien met ze mee en springen er dan ook snel op in als de markt verandert. Want het doel van onze klanten is ook ons doel.

Vertrouwen

Wij geloven dat wederzijds vertrouwen de basis voor succes is. Daarom zijn we altijd eerlijk en transparant. Niet alleen als het goed gaat, ook bij tegenslagen. We vertrouwen op elkaars kennis en expertise en delen belangrijke informatie met elkaar.

Plezier

We hebben plezier in ons vak, we worden blij van innovatieve oplossingen en we werken graag samen met enthousiaste klanten. We hopen dat dit andersom ook zo is, daar doen we iedere dag ons best voor.

In het creatieve
hart van Tilburg

Zien groeien doet groeien. Je vindt ons in de Spoorzone in Station 88, huis voor ondernemerschap en innovatie. Omringd door ondernemers en geïnspireerd door creativiteit.