Onderscheidend online

Studio Brabo is opgericht door Bram Mulders en Bob van den Broeck. Techniek en design. Code en concept. Daar draait alles om.

Natuurlijk is er meer nodig om online te slagen. Een goed aanbod, knappe koppen, slimme marketing en sales. Maar het begint bij design.

Design maakt het verschil waardoor klanten voor ons kiezen. Ze kiezen bewust voor ons om onze stijl en hoe we die technisch tot leven brengen. Die online beleving maakt ook dat jij nu deze pagina bezoekt. En we draaien er niet omheen: design draait om klanten en kopers. Ook dat gaat makkelijker als jouw stijl overal in doorklinkt.

Zo helpen we sinds 2017 merken online met groei door design. Met onderscheidende websites en e-commerceplatformen op maat, gebouwd op de kracht van WordPress en WooCommerce.

Studio Brabo overzicht kantoor

Studio Brabo
en co

Vanuit het creatieve hart van Tilburg helpen wij je om jouw merk online opnieuw uit te vinden. Benut de kennis en ervaring van een groot bureau met de aandacht van een klein bureau. Ontmoet Brabo en co. 

In het creatieve
hart van Tilburg

Zien groeien doet groeien. Je vindt ons in de Spoorzone in Station 88, huis voor ondernemerschap en innovatie. Omringd door ondernemers en geïnspireerd door creativiteit. 

Talent met een B?
Stuur je motivatie!

Vooruit. Ook als je naam met een andere letter begint zijn we benieuwd naar jou. Geloof je net als wij in de kracht van design om online het verschil te maken en voeg je iets toe aan ons team?