Wij zijn Studio Brabo

Bedrijven online helpen,
dat is waar we goed in zijn.

Bob en Bram

Wij gaan graag een langdurige relatie met jou aan omdat alleen dan succes verzekerd is.

Vanuit de Spoorzone, het creatieve hart van Tilburg, helpen wij bedrijven zichzelf online opnieuw uit te vinden. Met ruim 20 jaar ervaring hebben we dan ook op ieder vraagstuk een passend antwoord. Onze ambitie is in al die tijd niet veranderd: mooi werk maken voor enthousiaste klanten. Maar wel vanuit de overtuiging dat succes niet aan komt waaien: Het is hard werken en vergt tijd. Wij gaan dan ook graag een langdurige relatie met jou aan, omdat alleen dan succes verzekerd is.

Hoe doen wij dit

Drie man sterk.

Studio Brabo is opgericht door Bram en Bob. De één blinkt uit in techniek, de ander in concept en design. Wij geloven dat een perfect op elkaar ingespeeld team, alle verwachtingen kan overtreffen.

Bram MuldersBram Mulders

Bram Mulders

Technische Brabo

Al vanaf jonge leeftijd is Bram bezig met internet en programmeren. Deze kennis gecombineerd met zijn studie Strategic Management zorgt ervoor dat de techniek goed aansluit bij de zakelijke behoefte van de klant.

Bob van den BroeckBob van den Broeck

Bob van den Broeck

Creatieve Brabo

Bob is breed georiënteerd met meer dan 15 jaar online ervaring. Met oog voor detail en een sterke visie, dé perfecte sparringspartner. Zijn werk kenmerkt zich in eenvoud, met een sterke focus op conversie en gebruiksgemak.

Bart MeeuwisE-commerce bureau

Bart Meeuwis

Commerciële Brabo

Bart ziet altijd kansen en zijn enthousiasme zorgt ervoor dat hij iedereen mee krijgt. Zijn passie voor branding, positionering en online marketing zet hij in om groei te realiseren voor zowel Studio Brabo als klanten.

<strong>Gebouw 88</strong>Spoorzone, Tilburg
Gebouw 88Spoorzone, Tilburg

Waar we niet van houden:

  • Outsourcing
  • Ego's
  • Spaghetticode
  • Standaard WordPress thema's
  • Eendagsvliegen
  • Passieve klanten
  • Verliezen met FIFA