Routebeschrijving
Studio Brabo

Studio Brabo is gevestigd op de eerste verdieping van Gebouw88, centraal in de Tilburgse Spoorzone. Op de begane grond bevindt zich Station88, huis voor ondernemerschap & innovatie. Volg de routebeschrijving om ons makkelijk te vinden.

Routebeschrijving Studio Brabo

Met de auto

Parkeren kan tegen betaling op Parking Spoorzone P2. Inrijden kan met een contactloos-betalen PINPAS, waarmee je ook weer uit kan rijden. Je kunt hier niet contant betalen.

Soms geeft de parkeerplaats aan dat deze vol is. Ook al zijn er zichtbaar nog plekken vrij, inrijden lukt dan niet meer. Je kunt de auto langs de Burgermeester Brokxlaan parkeren en betalen bij een betaalpaal of via de bekende parkeer apps.

Bij evenementen, zoals de Tilburgse Kermis, is de Burgermeester Brokxlaan en Spoorzone P2 afgesloten. Je kunt dan parkeren op Spoorzone P1 aan het begin van de Burgermeester Brokxlaan of Parkeergarage 013 Tivoli aan de Spoorlaan.

Met de trein

Studio Brabo zit op loopafstand van het Station Tilburg. Verlaat het station via de Noordzijde; Burgermeester Brokxlaan. Ga meteen rechtsaf en loop over het voetpad langs de LocHal. Ga bij restaurant RAW linksaf onder de overkapping. Op het binnenplein weer rechts en steek tussen de gebouwen door. Je ziet nu Gebouw88 aan de rechterkant.

Bij binnenkomst

Bij binnenkomst ga je met de trap of lift naar de eerste verdieping. Hier ga je door de deur die zich tegenover de lift bevindt. Vervolgens loop je helemaal door naar de achterkant van het gebouw. Daar zitten we aan de kop. Aanbellen is tijdens kantooruren niet nodig.

Studio Brabo overzicht kantoor