Think,
Design, Build

Slim groeien is groot denken en klein starten. Daarom beginnen we met een goed gesprek. Daarin leren we jou en je business graag kennen. We inventariseren je doelen en wensen, doen een samenwerkingsvoorstel en als het klikt gaan we aan de slag! Onze aanpak is flexibel. Want we werken voor zowel start-up als multinational. Dus passen we ons aan aan jouw project om de juiste stappen te zetten naar de oplossing die jou verder brengt. Met als rode draad: think, design, build.

Online groeien

in 3 stappen

We think

We denken als doeners en doen als denkers. Dat betekent dat je onze scherpe analyse van jouw bedrijf en de markt krijgt en een slimme strategie om er online uit te springen. Dat leggen we vast in de blauwdruk van jouw project. De basis om samen snel en slim op te bouwen, leren en bijsturen.

We design

We maken je online onderscheidend met design. We gaan daarbij alle boekjes te buiten en maken zelfs je nieuwe brandbook als dat helpt. Met ons mobile first-design zet je jouw gebruikers op één. En we geloven in less is more. Clean en fris. Laat je klik op klik verrassen door onze designs.

We build

We zetten het design technisch om in jouw online oplossing. Met slim maatwerk: bewezen plug-ins én technologie op maat voor jou. Snel en SEO-proof. Getest, geseald en opgeleverd met een clean en gebruiksvriendelijk ingericht WordPress en/of WooCommerce CMS. Je website of platform gaat live! 

We repeat

Bij complexe projecten herhalen we de drie stappen meerdere keren. Zo houden we de snelheid erin en zie je steeds een nieuw onderdeel dat écht bijdraagt aan het grote geheel.

Teamwork makes
the dream work

Je website of webshop gaat je helpen om te groeien. Maar voor groei is energie nodig. Daarom werken wij graag nauw met jou samen en vragen we ook tijd en energie van jou. Met duidelijke communicatie over en weer werken we samen aan reële verwachtingen en maken we van groei realiteit. 

Teamwork makes the dream work

Daarom Studio Brabo

Groei door design. Verkoop met je onderscheidend vermogen. Met de juiste specialisten die je voor én achter de schermen helpen starten.

  • We werken pragmatisch en volgens plan
  • We werken met jou, maar voor je bezoekers
  • We werken open en met open source
  • We werken content first en mobile first 
  • We werken met belevingen aan meer bestedingen

Let's start thinking

Pak met ons jouw volgende internetproject aan. We denken graag met je mee om voor jou online het verschil te maken.