Studio Brabo
is WooCommerce specialist

Wist je dat bijna een kwart van alle webshops wereldwijd draait op WooCommerce? Als WooCommerce specialist gaat Studio Brabo samen met jouw aan de slag om je nieuwe webshop een succes te maken!

Studio Brabo overzicht kantoor

Waarom zijn wij WooCommerce specialist?

Als WordPress specialisten zetten wij graag WooCommerce in voor onze klanten. Het is een enorm veelzijdig e-commerce platform wat continue in ontwikkeling is. We zijn daarom groot fan! Maar waarom zijn wij WooCommerce specialist geworden?

 • Opensource platform
 • Perfect voor rijke content
 • Eenvoudig naar je hand te zetten
 • Wereldwijd meest gebruikte e-commerce platform
 • SEO geoptimaliseerd
 • Eenvoudig in gebruik
 • Flexibel en schaalbaar
 • Hoog veiligheidsniveau
 • Uitgebreide set aan betrouwbare plug-ins om jouw project een kick-start te geven.

Daag jij ons uit?

Als WooCommerce specialist houden wij wel van een uitdaging. Niets is ons te gek, van een uitgebreide configurator in 2D of 3D tot een complete branded webshop. Laat maar komen!

Review Brandbook Bind HR

Dit is waar onze WooCommerce webshops tenminste aan voldoen

Als het goed is dan is jouw webshop het kloppend hart van jouw organisatie. Uitermate belangrijk dus! Een haperende webshop of trage webshop kost tenslotte geld. Daarom houden wij standaard rekening met onder andere:

Snelheid

Wij zorgen ervoor dat jouw WooCommerce webshop supersnel is. Niemand houdt van wachten! Benieuwd hoe wij dit doen en waarom de laadsnelheid van jouw website of webshop van levensbelang is? Neem contact op en we vertellen het graag!

Responsiveness

Google indexeert tegenwoordig mobile first en een steeds groter deel van de aankopen worden op mobiel gedaan. Vanzelfsprekend zorgen we er daarom voor dat jouw WooCommerce webshop op ieder device perfect werkt. Sterker nog; we ontwerpen het met onze bewezen mobile first aanpak.

Richtlijnen van Google (SEO)

Een goedwerkende webshop is natuurlijk uitermate prettig. Echter wil je natuurlijk graag door jouw doelgroep gevonden worden. Want als je jouw doelgroep niet kunt bereikenen dan schiet je er niet zoveel mee op. Daarom zorgen we er als WooCommerce specialist voor dat onze webshops volgens de richtlijnen van Google worden ontwikkeld. Zodat je goed gevonden wordt.

Bezoekers aanzetten tot actie

Als bezoekers op jouw website enkel plaatjes kijken dan gaat er iets mis toch? Precies! Daarom zorgen wij ervoor dat we bezoekers omzetten in klanten.

Een technisch goede werking

We zullen je de details besparen maar dat een technisch goede werking van levensbelang jouw webshop van levensbelang is dat vinden wij vanzelfsprekend. Op alle vlakken gaan we voor het hoogst haalbare, we zijn tenslotte niet voor niets dé WooCommerce specialist.

Onze WooCommerce cases

Wat voor functionaliteiten zitten er in jullie webshops?

Omdat wij maatwerk webshops ontwikkelen zijn de mogelijkheden eindeloos. We analyseren de vraag, formuleren heldere doelen en werken een concept en design uit. Lees meer over onze aanpak.

Maar uiteraard zijn er altijd een aantal 'standaard' functionaliteiten die in iedere WooCommerce webshop van ons terugkomen.

 • Diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal, CreditCard, PayPal, e.d.
 • One-step-checkout voor een snelle afhandeling
 • Uitgebreide filtermogelijkheden
 • Uitgebreide statistieken
 • Uitgebreide upsell mogelijkheden

👉 Dus ben je opzoek naar een WooCommerce specialist? Wij staan voor je klaar!

De meest gestelde vragen over WooCommerce

Wat is WooCommerce?

Wat is het verschil tussen WooCommerce en Magento?

Bieden jullie ook support op bestaande WooCommerce webshops?

Ik wil een functionaliteit toevoegen aan mijn bestaande webshop, kunnen jullie hierbij helpen?

Kunnen jullie een plugin ontwikkelen voor mijn webshop?

Geen standaard WooCommerce webshops

Wij geloven dat je in het huidige e-commerce tijdperk alleen kunt overleven door jezelf te onderscheiden. En daar past natuurlijk geen standaard webshop bij. Hoe kun je jezelf dan wel onderscheiden? 

 • Als je actief bent in een niche
 • Je producten uniek zijn
 • Je producten online zijn te configureren
 • Je producten onderdeel zijn van een brandstory

Heb jij een heldere visie hoe je het op de lange termijn gaat winnen van de 'online marketplaces' als Amazon, Coolblue en Bol.com?

Tevreden WooCommerce klanten

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 26 reviews

In mijn ogen de beste WordPress/Woocommerce ontwikkelaars die je kunt vinden. Kundig, denken mee en ze zijn kritisch waar het moet. Bob en Bram zitten naast je als klant, ze kijken naar de toekomst van je bedrijf en van je shop. Ben enorm blij dat ik ze heb gevonden 🎉

Patricia Kleiberg

— Co-owner Confetti Campus

Samen met Studio Brabo hebben we onze Woocommerce shop brandpreventiewinkel.nl in zijn geheel vernieuwd. Met de professionele kijk op design, interactie met de bezoeker en vooral toepassen van slimme aanvullingen zijn we enorm tevreden met het resultaat. Het grote voordeel bij dit redesign is dat we nu zelf alles kunnen aanpassen, op elk niveau binnen de website. Top werk heren!

Jeroen Bonnemaijers, BC Company
Jeroen Bonnemaijers

— Eigenaar BC Company

Kwalitatief bureau die meegaat met de tijd, snel kan schakelen en goede interactie. We hebben samen met dit bureau een gehele nieuw platform gebouwd samen met een groot redesign van onze huidige omgeving. Dit binnen een zeer acceptabele tijd.

Frans Coppens, BC Company
Frans Coppens

— Eigenaar BC Company

Studio Brabo kan ik van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar bureau voor de ontwikkeling van responsive websites of een WooCommerce webshop. Bram en Bob zijn altijd bereikbaar, reageren heel snel en denken in mogelijkheden en komen met creatieve oplossingen. Er wordt gewerkt met deadlines, die gehaald worden en het eindresultaat is om blij van te worden. CM2 support werkt nu al een paar jaar samen met als laatste project/succes de ontwikkeling van Hardyskeuze.nl.

Coco Moll, CM2 Support
Coco Moll

— Eigenaar van CM2 support