Direct-to-Consumer webshop

Steeds vaker is een Direct-to-Consumer (D2C of DTC) e-commerce strategie een interessante optie voor bedrijven. Door de komst van e-commerce hebben merken de mogelijkheid gekregen om hun producten en diensten te promoten en verkopen op een manier die voorheen niet mogelijk was. Een D2C webshop biedt daarom uitstekende mogelijkheden om de merkbeleving en naamsbekendheid te vergroten.

Een D2C webshop voor je merk

Conversie door beleving

We maken een ervaring die bij je producten past en helpen je klanten om te kiezen en te kopen. Met de kracht om te verkopen en de uitstraling van je merk in elke pixel.

Onderscheidend

Jouw huisstijl geeft je merk een gezicht. Wij maken jouw webshop op maat, zodat je huisstijl op elke pagina doorklinkt. Zo herkennen je bezoekers je merk en onderscheid jouw merk zich van je concurrenten.

Unieke ervaring

Welke beeld hebben bezoekers van jouw merk? Wij ontwerpen een webshop die bij dit beeld past. Geen standaard catalogus maar iets unieks wat past bij jullie D2C strategie.

Voordelen van een Direct-to-Consumer webshop

Een Direct-to-Consumer webshop biedt tal van voordelen voor merken en klanten. Het creëert een directe verbinding tussen het merk en de klant en elimineert daarmee de middelste man. Zodoende hoeven bedrijven geen dure winkelruimtes te huren en kunnen ze alle kosten terugbrengen naar de klanten. Dit resulteert in lagere prijzen én een betere koopervaring. Door deze directe verbinding kunnen bedrijven hun klanten ook een persoonlijkere ervaring bieden door middel van aanbevelingen, productaanbevelingen, kortingen en andere promotionele aanbiedingen. Het is ook eenvoudiger om feedback te krijgen van klanten, zodat bedrijven hun producten en diensten kunnen verbeteren.

Webshop laten maken? Zij gingen je voor:

Direct-to-Consumer met WooCommerce

Woocommerce is uitermate geschikt om een Direct-to-Consumer (D2C) webshop mee te starten. Het is een van de meest populaire platformen voor online winkels, met veel krachtige opties en functies. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt uitgebreide mogelijkheden voor integratie met andere online platformen.

Ook toe aan Studio Brabo?

Wil jij ook zo’n mooie D2C webshop laten maken? Maak kennis met Studio Brabo!

Waarom Studio Brabo?

Groei door design. Verkoop met je onderscheidend vermogen. Met de juiste specialisten die je voor én achter de schermen helpen starten. Dit kun je verwachten als je jouw bedrijfswebsite door Studio Brabo laat maken:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ervaren WooCommerce professionals
  • Uniek resultaat afgestemd op jouw wensen en doelgroep
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Een hecht team van nuchtere Brabanders uit Tilburg
  • Onze klanten beoordelen ons met een 5/5
Branding workshop bij Studio Brabo voor klant