Corporate
website

Je corporate website is voor klanten vaak de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Of juist de online bevestiging na een offline afspraak. In beide gevallen moet je verhaal kloppen van home tot contact. Wie ben je? Wat doe je? Welk probleem los je op? En waar sta je voor? Studio Brabo helpt je aan een heldere bedrijfswebsite waar jouw onderscheidend vermogen in uitblinkt. Van MKB tot grootbedrijf en van lokaal tot internationaal. Zo win je door design.

Win door design

Moeilijk maken we makkelijk

Wij helpen je om online een helder en begrijpelijk verhaal te vertellen. Ook als jouw business complex is. Zodat je corporate website toegankelijk is voor al je bezoekers.

Swipend door jouw stijl

Jouw huisstijl geeft je bedrijf een gezicht. Wij maken jouw website op maat, zodat je corporate identity op elke pagina doorklinkt. Zo herkennen je bezoekers je bedrijf met elke klik.

We maken de klik met conversie

Welke actie verlang je van jouw bezoekers? Wij sturen ze erheen. Van een afspraak maken tot een whitepaper aanvragen en van bel-mij-terug tot brochure-download. We schieten je leads zelfs in je CRM-systeem.

Zij blinken al online uit

De wereld met WordPress

We bouwen je corporate website op WordPress. Het meest populaire CMS ter wereld. Daar open je dan ook een wereld aan mogelijkheden mee. Zoals meertaligheid en makkelijk met meerdere collega’s en externen samenwerken aan je website, met rollen en rechten. We richten WordPress nog gebruiksvriendelijker in, zodat het bijwerken van je website peanuts is.

WordPress integraties en koppelingen

Andere bedrijven over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Studio Brabo is een aanrader wanneer je op zoek bent naar een professioneel internetbureau. Ze denken met je mee en de communicatie verloopt vlekkeloos. Er zijn korte lijnen en wanneer iets niet helemaal duidelijk is lossen ze dat snel op. Daarnaast zijn ze ontzettend creatief en hebben ze ons voorzien van een geheel nieuwe huisstijl. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

Sophie de Kok

— Marketeer bij Euphoria Mobility

Bob en Bram zijn een gouden duo voor web development. Daar kan een eenpitter of grote webpartij niet tegenop. In 2 weken realiseerden ze voor ons een prachtige website die technisch goed in elkaar steekt. Ze zijn kundig, hebben oog voor detail en komen met creatieve ideeën. En dat alles met een flinke dosis Brabantse gezelligheid. Houden we van 🙂

Sophie van Eijck, Momentum Capital
Sophie van Eijck

— Marketeer bij Momentum Capital

Vragen over een corporate website?

Zijn jullie websites gebruiksvriendelijk in beheer?

Kunnen jullie ook een bestaande huisstijl aanscherpen of een nieuwe ontwerpen?

Kan de corporate website gekoppeld worden aan ons CRM systeem?

Ontwikkelen jullie ook meertalige websites?

Werken jullie met een serviceovereenkomst?

Samen jouw winnende website maken?

Plan een offline kennismaking met ons in om te sparren over jouw ultieme online kennismaking.