Websites door Studio Brabo

Gebruiker als uitgangspunt

Studio Brabo aan het werk

De perfecte gebruikerservaring

De websites die Studio Brabo maakt zijn altijd gericht op de gebruiker. Dit is volgens ons de manier om zonder opsmuk de gebruiker te verleiden naar een conversie. Onze kennis van e-commerce passen we ook toe in onze websites. Elke website verkoopt eigenlijk wel iets, toch?

Neem contact op

Wij zijn er voor ambitieuze bedrijven die zich willen onderscheiden.

Veel websites proberen wel iets te verkopen. Producten, diensten of abonnementen. Vaak is dit in een webshop vorm waarbij de klant meteen kan afrekenen. Maar ook zonder winkelmand kan Studio Brabo je helpen. Kijk hieronder waar we goed in zijn:

Internationale corporate websites

Studio Brabo heeft jaren lange ervaring in meertalige websites voor internationale organisaties. Wij helpen om een helder en begrijpbaar verhaal neer te zetten zelfs als er sprake is van een complexe materie.

Product of diensten website

Mensen aanzetten tot winkelbezoek of juist overhalen tot een offerte aanvraag. We zetten onze e-commerce ervaring in om hier de conversie te verhogen, ook zonder mandje of afreken-pagina.

Online platform

Je hebt een online platform of bent van plan er een te starten. Hier kan Studio Brabo je perfect bij helpen. We realiseren een losse 'verkoop'-site die zich volledig richt op informatievoorziening en conversie naar de dienst toe.

Wij kunnen ook helpen met het UX en design van de online dienst. De technische realisatie van de dienst kan dan de los gezien worden en kan worden uitgevoerd door een specialistische partij. 

Outside of the box

Stel, je hebt veel concurrenten. Dus moet je je onderscheiden. Wij helpen je met een website die je concurrenten omver blaast. De gebruikerservaring is bij ons het uitgangspunt. Een logische structuur, snel informatie en een presentatie die blijft hangen.

Wij zijn ook expert in e-commerce

Webshop oplossingen

Wij vinden het belangrijk dat websites relevant en onderscheidend zijn. Meer informatie? Neem contact op met Bob, hij kan je er alles over vertellen!

Bob van den Broeck
Bob — Website specialist
Bel 013 234 0880 of mail hallo@studiobrabo.nl

WordPress als tool voor succes.

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Het is ontzettend flexibel en je kan er alle kanten mee op. Studio Brabo kent als geen ander de mogelijkheden en zet deze zo in om jouw websites succesvol te maken.

Wij werken niet met standaard thema's maar ontwikkelen maatwerk zodat de uitstraling en functionaliteiten perfect passen bij jouw wensen.

Maatwerk Wordpress composer