Websites die het
verschil maken

Een website die werkt begint met design. Met design maken we jouw onderscheidend vermogen duidelijk en vertellen we jouw verhaal zó logisch dat je bezoekers zonder na te hoeven denken hun weg vinden. Daarom nemen we je bezoeker ook altijd als startpunt. Zodat die precies op het juiste moment de juiste boodschap krijgt en klikt waar jij hem wil laten klikken. Maak het verschil met Studio Brabo.

Websites die het verschil maken

Zij gingen je al voor

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 32 reviews

Studio Brabo ontwikkelde voor ons bedrijf een nieuw carrièreplatform om de werving van nieuwe medewerkers te stimuleren. We hebben het platform net gelanceerd, dus het is nog te vroeg om conclusies te trekken, maar het proces van het ontwikkelen van de website, de communicatie en het creatieve proces is in samenwerking met Studio Brabo zeer vlot verlopen. We kunnen ze zeker aanbevelen als partner en zullen in de toekomst zeker weer contact met ze opnemen.

Ate Zijlmans

— Proces Manager bij VehiKit

Studio Brabo heeft de nieuwe corporate website van Infoland ontwikkeld. Dankzij de zéér kundige begeleiding en hulp van Studio Brabo is niet alleen deze opzet, maar ook de migratie van de oude website naar deze nieuwe website vlekkeloos verlopen. Erg fijn om zo op deze professionals te hebben kunnen rekenen.

Kim Leyronnas

— Online marketeer bij Infoland

Bijzonder goede samenwerking en overweldigend resultaat in de vorm van een totaal nieuwe identiteit en hele gave website. De korte lijntjes en de snelle respons, maar vooral duidelijke communicatie, zorgen ervoor dat je vanaf dag 1 meteen in een warm nest komt van experts die weten wat ze doen. Studio Brabo slaat de spijker op z’n kop doordat ze zich echt verdiepen in je bedrijfsprocessen en doelstellingen, waardoor het design precies klopt bij wat je wilt en moet uitstralen. Ik werd keer op keer overdonderd door hun creativiteit en de manier waarop ons business model visueel vorm werd gegeven, precies zoals het hoort te zijn. De kwaliteit van het programmeerwerk maakt dat de website ook precies doet wat hij uitstraalt.

Leon Raes, Bind HR
Leon Raes

— Founder Bind HR

Studio Brabo heeft al onze websites onder handen genomen. Geweldig design en echte WordPress specialisten. Zeer tevreden met het resultaat.

Pieter Klappert, MAATbeveiliging
Pieter Klappert

— Marketing Manager bij MAATbeveiliging

De wereld met WordPress

We bouwen je website op WordPress. Het meest populaire CMS ter wereld. 40% van alle websites draait op WordPress en miljoenen mensen werken ermee. Je opent dan ook een wereld aan mogelijkheden met WordPress. En wij pikken daaruit precies wat jouw website nodig heeft. De bewezen plug-ins en tools, met toepassingen op maat waar jouw oplossing om vraagt. Slim maatwerk noemen we dat. Tot slot richten we WordPress gebruiksvriendelijk in, zodat het bijwerken van je website peanuts is.

WordPress integraties en koppelingen

Daarom Studio Brabo

Groei door design. Verkoop met je onderscheidend vermogen. Met de juiste specialisten die je voor én achter de schermen helpen starten.

  • We werken pragmatisch en volgens plan
  • We werken met jou, maar voor je bezoekers
  • We werken open en met open source
  • We werken content first en mobile first 
  • We werken met belevingen aan meer bestedingen
Overleg op kantoor bij Studio Brabo in Tilburg

Laat je website maken en smaken

Groei door design. Daar geloven wij in. Dus maken we niet alleen je website, maar laten ‘m ook smaken. Proeven?