Consumenten
website

Je verkoopt een product of dienst aan consumenten, maar niet online. Je website is geen webshop, maar heeft andere doelen. Zoals traffic naar je winkel of showroom. Of het aanvragen van een offerte, brochure of kleurstaal. Of contact. Studio Brabo geeft jouw consumentenwebsite de beleving die bezoekers naar jouw doelen leidt. We zetten onze designskills en e-commerce-ervaring in om jouw klanten online op hun wenken te bedienen. Zo verleid je door design.

Verleid door design

Frisse kijk op je klanten

We snappen consumenten, want we zijn het zelf. We verplaatsen ons in jouw klanten en kijken door hun ogen naar je business. Zo ontwerpen we een website die het verrassend goed bij je klanten doet.

Verkopen met je verschil

Om te winnen van je concurrenten moet je je online onderscheiden. Wij denken out-of-the-box om een website te maken die je concurrenten omver blaast. Met een ultieme gebruikerservaring als basis.

De kracht van een webshop in je website

We bedenken een logische structuur, waarin je bezoekers snel vinden wat ze zoeken en waardoor jouw boodschap blijft hangen. Onze e-commerce-ervaring passen we toe om de conversie te verhogen.

Zij blinken al online uit

Andere bedrijven over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Bram en Bob van Studio Brabo zijn echte aanpakkers. De lijntjes zijn kort, waardoor de vaart er goed in blijft. Voor Zonnelux hebben we in een korte tijd een compleet vernieuwde website neergezet.

Elke Verbruggen van Zonnelux
Elke Verbruggen

— Marketeer bij Zonnelux Raamdecoratie

Hele fijne samenwerking gehad met Studio Brabo. De korte lijntjes en het snelle respons zorgen ervoor dat er rap geschakeld wordt en deadlines behaald worden. Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen. Met hun creativiteit, kunde en aandacht voor detail hebben de mannen gezorgd voor een prachtig eindresultaat.

Sander Halewijn, AE Internships
Sander Halewijn

— Eigenaar AE-Internships

De wereld met WordPress

40% van alle websites draait op WordPress en miljoenen mensen werken ermee. Je opent dan ook een wereld aan mogelijkheden met WordPress. En wij pikken daaruit precies wat jouw website nodig heeft. Zoals koppelingen met al je marketingtools, van Google Ads tot Active Campaign. Tot slot richten we WordPress gebruiksvriendelijk in, zodat het bijwerken van je website peanuts is.

WordPress integraties en koppelingen

Samen jouw klanten verleiden?

Laat je verleiden tot een kennismaking met ons. Dan bespreken we jouw doelen en werken we samen aan een website die scoort.