Recruitment
website

Goed personeel is schaars. Daarom is het nóg belangrijker om te laten zien waarom kandidaten voor jouw organisatie moeten kiezen. Maar vaak loop je tegen de beperkingen van je eigen website aan en val je weg in vacaturebanken.

Tijd om jouw werkgeversmerk te laten shinen met een eigen, effectieve recruitment-website. Studio Brabo helpt je om nieuwe medewerkers sneller en beter dan ooit te vinden én binden.

Sterker werven met een recruitment-website

Spring eruit met employer branding

Werkzoekenden vergelijken werkgevers als merken. Hoe ziet jouw werkgeversmerk eruit? Met employer branding laat je het zien. Van de borrels met collega’s tot de betekenis die je hebt als bedrijf. Maak het verschil met rake teksten, sprankelende foto’s en video en maak werven zo eindelijk makkelijker.

Onderscheid je van je concurrenten

Kandidaten hebben het voor het kiezen. Jouw concurrenten staan ook op hun shortlist én tussen de resultaten op de vacaturesites. Hoe spring je erbovenuit? Laat je unieke sfeer proeven en de cultuur van jouw bedrijf zien in tekst en beeld en overtuig ze zo om voor jouw organisatie te kiezen.

Benut een sterk team voor jouw team

Wat heeft jouw recruitment-site nodig? Studio Brabo heeft de werving en selectie gedaan voor een goed team met slimme strategen, doorgewinterde recruitment-marketeers, flitsende fotografen en scherpe tekstbureaus. Zo werken we samen aan jouw ideale team.

Maak het je kandidaten makkelijk

Veel vacatures? Wij maken en houden het overzichtelijk met slimme filters, een snelle zoekfunctie en verschillende pagina’s per vakgebied. Zo vinden kandidaten snel wat ze zoeken. En zo vind jij dus ook snel wie je zoekt.

Verspreid je vacatures met een klik

Met je recruitment-website kun je makkelijk actief aan de slag met het aantrekken van personeel. Deel je vacatures direct op social media, start met gericht werven via Google Ads of Social Marketing en kom nog sneller in contact met de doelgroep die je zoekt.

Maak werven makkelijker en beter

We hebben geluisterd naar de wensen van HR- en marketingmanagers. We combineren jouw kennis met onze ervaring. Het resultaat? Makkelijk vacatures plaatsen, verspreiden en vermarkten. Met goede SEO, schema.org integratie en fijne URL's. En natuurlijk mobiel-vriendelijk.

Je recruitment-website: vast of los?

Het kan slim zijn om voor een aparte ‘Werken bij’-site te gaan, bijvoorbeeld: 

  • Als je doelgroep anders is dan die van je corporate website.
  • Als je huidige website niet genoeg mogelijkheden heeft om aan je employer branding te werken.
  • Als je tegen de technische beperkingen aanloopt van je corporate site, platform of webshop.

Maar soms integreren ‘m meteen in een nieuwe corporate website of webshop. Benieuwd wat voor jou de beste manier is?

De wereld met WordPress

We bouwen je recruitment-site op WordPress. Het meest populaire CMS ter wereld. Daar open je dan ook een wereld aan mogelijkheden mee. Zoals meertaligheid en makkelijk met meerdere collega’s en externen samenwerken aan je website, met rollen en rechten. We richten WordPress nog gebruiksvriendelijker in, zodat bijwerken peanuts is. En we koppelen met je favoriete HR-tools en maken het zo makkelijk voor jou!

Zij werven al succesvol:

Andere bedrijven over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Studio Brabo ontwikkelde voor ons bedrijf een nieuw carrièreplatform om de werving van nieuwe medewerkers te stimuleren. We hebben het platform net gelanceerd, dus het is nog te vroeg om conclusies te trekken, maar het proces van het ontwikkelen van de website, de communicatie en het creatieve proces is in samenwerking met Studio Brabo zeer vlot verlopen. We kunnen ze zeker aanbevelen als partner en zullen in de toekomst zeker weer contact met ze opnemen.

Ate Zijlmans

— Proces Manager bij Vehikit

Studio Brabo heeft al onze websites onder handen genomen. Geweldig design en echte WordPress specialisten. Zeer tevreden met het resultaat.

Pieter Klappert, MAATbeveiliging
Pieter Klappert

— Marketing Manager bij MAATbeveiliging

Recruitment-websites die het verschil maken

Studio Brabo laat het onderscheidend vermogen van jou als werkgever spreken. Met je eigen recruitment-website werf je zo doelgericht nieuw talent, met minder moeite.

  • Draag je employer branding uit en laat je personeel jouw verhaal vertellen.
  • Onderscheid je van je concurrenten en win het van saaie vacaturebanken.
  • Maak je vacatures beter vindbaar met een technisch sterke site die zoekmachines snel oppikken.
  • Trek kandidaten over de streep met een vacaturesite die snel doorzoekbaar is en makkelijk in gebruik.
Internetbureau Studio Brabo brainstorm met team

Samen jouw wervende 
website maken?

Plan een offline kennismaking met ons in om te sparren over jouw online recruitment.