De website die avontuur ademt

Outbound maakt ramen, deuren en luiken voor expeditievoertuigen. Niet voor niets is de slogan ‘Part of your adventure’. Met de producten van Outbound reizen avonturiers naar alle uithoeken van de wereld. Outbound ging zelf ook op expeditie voor een nieuwe website. Studio Brabo was de reisleider; we hielpen Outbound van vertrek tot aankomst, van branding tot beeldmateriaal.

Een nieuwe weg voor Outbound

Tijdens een avontuur wil niemand zich zorgen maken over de staat van zijn expeditievoertuig. Want deze voertuigen komen in de verste uithoeken, in de meest extreme omstandigheden. De producten van Outbound zorgen voor gemoedsrust tijdens de reis en zijn ontworpen om maximaal licht, zicht en ruimte te geven. Die kwaliteit én de passie van de Outbounders vertalen naar een passende huisstijl, was onze eerste tussenstop.

De vorige huisstijl paste namelijk niet meer bij wat Outbound wilde zijn. Ruw, wereldwijd en inspirerend. Daarom keerden we het merk Outbound binnenstebuiten voor een nieuw gezicht. We legden de nieuwe stijl vast in een brandguide met richtlijnen voor de typografie, het kleurgebruik, iconensets, tone of voice en marketing-uitingen. Zo kan Outbound avontuur ademen in alles wat ze naar buiten brengen. Voor de nieuwe website namen we ook de regie over productfotografie, sfeerfotografie en video.

Op expeditie over de wereld

De nieuwe website is werelds en klaar voor de wereld. De producten van Outbound worden dan ook over heel de wereld verkocht. Met WPML (WordPress Multilingual Plugin) maken we de website snel beschikbaar in meerdere talen. Ook de teksten en vertalingen zaten in ons reisprogramma. De website is groots opgezet, met mooie inspiratiefoto’s en uitgebreide productinformatie. Avonturiers krijgen snel de belangrijkste usp’s in beeld en duiken makkelijk in de maatvoeringen en montagetips. Zo staat ze niets in de weg om een goede keuze te maken.

De reis gaat door

De nieuwe WordPress website zet avonturen ook om in facturen. Design en techniek zijn gericht op ultieme gebruiksvriendelijkheid en sturen de expediteurs snel naar het doel de van website: een offerte aanvragen. Binnen 2 dagen ontvang je van Outbound een offerte op maat voor jouw voertuig. Nu nog handmatig, op termijn automatisch of in webshopvorm. Kilometer voor kilometer, van bestemming naar bestemming.

Outbound over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Hele fijne samenwerking met Bob en Bram van studio Brabo!
Een mooie combinatie met veel technische kennis en creativiteit. De lijnen zijn kort en de respons is altijd snel. Ze hebben voor ons een website en een design gerealiseerd die ruim voldoet aan onze verwachtingen!

Maurik Hellebrekers

— Eigenaar Outbound

Meer cases