Werken bij
Studio Brabo

Bouw jij mee aan de volgende generatie websites en e-commerce oplossingen? Samen werken we aan maatwerk WordPress websites voor ambitieuze bedrijven die zich willen onderscheiden van de massa. Je wordt onderdeel van een team dat bestaat uit developers, concept denkers en designers. Je wordt geen eenling in de massa van een groot bedrijf maar een verschilmaker bij een groeiende, succesvolle club!

Dit is waar we voor staan

Hoe maak je vandaag en morgen nog het verschil online? Die vraag is elke dag onze uitdaging. Voor het antwoord houden we ons vast aan het onderscheidend vermogen van elke klant. Dat is namelijk het verschil waar ze nu én straks mee winnen. Dit onderscheidend vermogen vertalen we online met maatwerk, focus en flexibiliteit. We richten onze cultuur er zo op in, dat we dat elke dag mogelijk maken. Die cultuur waarborgen we met onze kernwaarden:

Effectief

We maken slimme maatwerk-websites en -webshops die snel resultaat opleveren voor onze klanten. Zonder dat we het wiel daarbij opnieuw willen uitvinden. We stemmen in elk project design en techniek perfect op elkaar af voor het grootste effect online.

Betrokken

We zijn er niet alleen voor de korte termijn, we willen duurzaam resultaat halen voor onze klanten. We groeien met ze mee en springen er snel op in als de markt verandert. We voelen ons niet alleen betrokken bij onze klanten, maar ook bij elkaar als collega’s.

Vertrouwen

Wij geloven dat wederzijds vertrouwen de basis voor succes is. Daarom zijn we altijd eerlijk en transparant, zowel naar onze klanten als naar elkaar als collega’s. Niet alleen als het goed gaat, ook bij tegenslagen. We vertrouwen op elkaars kennis en expertise.

We zorgen goed voor je!

Dat begint al bij onze ontmoetingsplek die zich op een van de mooiste locaties in Tilburg bevindt. Pal achter Station Tilburg, midden in de Spoorzone. Prima te bereiken met de trein, auto of fiets. Hier komen we samen om te werken, overleggen, gamen en om te genieten! Bij ons ben je verzekert van:

  • Een ergonomische werkplek met zit-sta bureau 
  • Je eigen MacBook Pro met software die jij nodig hebt
  • Fijne en ervaren collega's die jou kunnen helpen
  • Goed salaris met prima arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling
  • De mogelijkheid om hybride te werken

Hebben we je interesse gewekt?

Geloof je net als wij in de kracht van design om online het verschil te maken en voeg je iets toe aan ons team? 

Dit is wat we doen