De website voor de andere accountant

Mister Finance is een Eindhovens accountantskantoor met accountants, adviseurs en interimmers in één. Wat ze anders doen? Dat zit ‘m in de aanpak. Ze zijn naast de financiële coach ook die fijne collega. Jong, gezellig en dynamisch. Dat moeten klanten en nieuwe collega’s zien, en dat kun je wel aan Studio Brabo overlaten.

Vernieuwd en verjongd

Met een nieuwe website rijst al snel de vraag: wat willen we vertellen? Studio Brabo onderzocht het. De oude website ademde niet het jonge, onderscheidende karakter van Mister Finance. Daarom gaf Studio Brabo Mister Finance een rebranding die wél past bij het frisse accountantskantoor. We gaven het nieuwe merk vorm en legden alle keuzes vast in een Brandbook. Met onze twists aan een illustratieset gaven we Mister Finance snel een nieuw, eigen gezicht. En we stuurden onze vaste partners voor copywriting en fotografie aan, van briefing tot beoordeling. Zo regisseerden we de rebranding van A tot Z. 

Medewerkersmagneet

Een van de belangrijkste doelen van de nieuwe website is het werven van nieuwe medewerkers. Mister Finance groeit hard in een krappe arbeidsmarkt. Zaak dus om alles uit de kast te halen met employer branding en Mister Finance als aantrekkelijk werkgever op de kaart te zetten. De nieuwe website geeft potentiële aanwinsten een kijkje in de cultuur, de voordelen en de verhalen van werken bij Mister Finance. Zo vertellen verschillende Misters over hun werkweek, die bestaat uit zowel interimwerk bij klanten en uit kantoor- en thuiswerk. Dat is één van die dingen die werken bij Mister Finance zo uitdagend maken. 

Accountancy, advies en interim

Niet elk accountantskantoor biedt ook interim-diensten aan. Mister Finance wel. Handig voor klanten die de volle kracht van een financieel adviseur willen, met de flexibiliteit van een freelancer. En handig voor medewerkers die veel variatie in hun werk zoeken. De nieuwe website laat goed zien wat Mister Finance aanbiedt en waarin ze zich onderscheiden van de concurrentie. In drie dienstenpagina’s, de ‘Over ons’-pagina en de pagina ‘Waarom samenwerken’. 

Altijd actueel

Een website van dynamische accountants en adviseurs moet natuurlijk ook in beweging zijn. Dat doen we met klantverhalen, medewerkersverhalen en updates en ontwikkelingen in het vak, zoals tips over nieuwe wetgeving en relevant nieuws over accountancy bij andere organisaties. Zo laten we van Home tot Contact zien dat Mister Finance het andere accountantskantoor is.

Mister Finance
over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Studio Brabo heeft bij ons een volledige rebranding uitgevoerd. Allereerst hebben we in beeld gebracht wie wij, als Mister Finance zijnde, nu eigenlijk echt zijn en waar we voor staan. Toen dat duidelijk was hebben ze hier onze huisstijl en de vormgeving van onze uitingen op aangepast. Uiteindelijk toen het fundament stond hebben ze dit ook tot uiting gebracht in een nieuwe website.

We zijn erg blij met het eindresultaat en zeer tevreden over de prettige samenwerking. Top!

Kevin Rooijakkers

— Senior Associate

Ook toe aan Studio Brabo?

Wil jij ook een website die laat zien waarin jouw organisatie anders is? Maak vrijblijvend kennis met Studio Brabo.

Meer cases