Groei in
e-commerce

De concurrentie in e-commerce is killing. Ga je mee in de wervelwind van de laagste prijzen, strakste levertijden en scherpste garanties? Of wil je winnen op eigen kracht? Wij geloven dat dat kan. Door jouw onderscheidend vermogen te vangen in duidelijke designkeuzes, die we laten doorwerken van concept tot code. Wij helpen je met een e-commerceplatform dat uitblinkt. In aanbod, in klantbeleving, in service. Zo zorg je ervoor dat jouw klanten bewust bij jou bestellen. Zo verkoop je door design.

Zij zijn al effectief in e-commerce

Dit vinden klanten van ons

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Samen met Studio Brabo hebben we onze Woocommerce shop brandpreventiewinkel.nl in zijn geheel vernieuwd. Met de professionele kijk op design, interactie met de bezoeker en vooral toepassen van slimme aanvullingen zijn we enorm tevreden met het resultaat. Het grote voordeel bij dit redesign is dat we nu zelf alles kunnen aanpassen, op elk niveau binnen de website. Top werk heren!

Jeroen Bonnemaijers, BC Company
Jeroen Bonnemaijers

— Eigenaar BC Company

Studio Brabo kan ik van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar bureau voor de ontwikkeling van responsive websites of een WooCommerce webshop. Bram en Bob zijn altijd bereikbaar, reageren heel snel en denken in mogelijkheden en komen met creatieve oplossingen. Er wordt gewerkt met deadlines, die gehaald worden en het eindresultaat is om blij van te worden. CM2 support werkt nu al een paar jaar samen met als laatste project/succes de ontwikkeling van Hardyskeuze.nl.

Coco Moll, CM2 Support
Coco Moll

— Eigenaar van CM2 support

Daarom Studio Brabo

Groei door design. Verkoop met je onderscheidend vermogen. Met de juiste specialisten die je voor én achter de schermen helpen starten.

  • We werken pragmatisch en volgens plan
  • We werken met jou, maar voor je bezoekers
  • We werken open en met open source
  • We werken content first en mobile first 
  • We werken met belevingen aan meer bestedingen

Maak werk van e-commerce

Heb je een project in gedachten waar je onze kennis en kunde voor kunt gebruiken? Wij zetten ons graag in voor jouw ambities in e-commerce.