Starten met
e-commerce

Je wil serieus aan de slag met e-commerce. Maar hoe start je? En hoe ga je groeien? Welke doelen stel je en waaraan moet jouw e-commerceplatform dan voldoen? Studio Brabo helpt je groot te denken en klein te starten. Zo kom je écht verder. E-commerce is al snel complex, dus we houden het simpel. Als je een fysieke winkel instapt vind je het fijn als iemand je goed helpt. Dat is online net zo. Wij helpen je om dat digitaal te bereiken. Zodat je nu én straks succesvol bent in e-commerce.

E-commerce, start met verkopen
Webshop van Snufenshoe

Denk groot, start klein

Groot groeien
in kleine stappen

Start met je eerste MVP: Minimum Viable Product. De minimale versie van je platform. Zo ga je snel online om te leren van echte feedback en te ontdekken hoe je jouw platform groot maakt. En zo besteed je elke euro en elk uur goed.

Met partners die
e-commerce snappen

Wij weten uit ervaring met tientallen webshops wat nodig is om groot te groeien in e-commerce. Geen gouden bergen, maar realistische verwachtingen. Geen snelle halen, maar duurzaam resultaat. Dan groei je.

Vandaag verkopen,
maar ook daarna

Natuurlijk wil je je investeringen snel terugverdienen. Dat snappen we. Maar je bent niet begonnen om snel weer te stoppen. Daarom maken we samen een strategie die jou vooruit helpt. Zodat je grip krijgt op je groei, nu en later.

Daarom Studio Brabo

Groei door design. Verkoop met je onderscheidend vermogen. Met de juiste specialisten die je voor én achter de schermen helpen starten.

  • We werken pragmatisch en volgens plan
  • We werken met jou, maar voor je bezoekers
  • We werken open en met open source
  • We werken content first en mobile first 
  • We werken met belevingen aan meer bestedingen
Overleg op kantoor bij Studio Brabo in Tilburg

Andere starters over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Kwalitatief bureau die meegaat met de tijd, snel kan schakelen en goede interactie. We hebben samen met dit bureau een gehele nieuw platform gebouwd samen met een groot redesign van onze huidige omgeving. Dit binnen een zeer acceptabele tijd.

Frans Coppens, BC Company
Frans Coppens

— Eigenaar BC Company

Studio Brabo kan ik van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar bureau voor de ontwikkeling van responsive websites of een WooCommerce webshop. Bram en Bob zijn altijd bereikbaar, reageren heel snel en denken in mogelijkheden en komen met creatieve oplossingen. Er wordt gewerkt met deadlines, die gehaald worden en het eindresultaat is om blij van te worden. CM2 support werkt nu al een paar jaar samen met als laatste project/succes de ontwikkeling van Hardyskeuze.nl.

Coco Moll, CM2 Support
Coco Moll

— Eigenaar van CM2 support

Vragen over e-commerce?

Ik wil starten met e-commerce, waar moet ik beginnen?

Wat kost een webshop?

Hoeveel tijd kost het realiseren van een webshop?

Hoeveel tijd kost het onderhouden van mijn webshop?

Werken jullie met een serviceovereenkomst?

Hoe ziet de doorontwikkeling van mijn shop eruit?

Kunnen jullie ook helpen met online marketing / activatie?

Wat is jullie aanpak bij een e-commerce traject?

Maak werk van e-commerce

Wil je met ons aan de slag om te slagen in e-commerce? Wij zetten ons graag in voor jouw ambities in e-commerce.