Open de wereld van WooCommerce

Bijna een kwart van alle webshops wereldwijd draait op WooCommerce. Dat is natuurlijk niet voor niets zo. WooCommerce is veelzijdig, snel en schaalbaar. Toch benutten veel verkopers nog geen fractie van de mogelijkheden. Studio Brabo helpt je om de wereld van WooCommerce te openen. We zetten het e-commerceplatform naar jouw hand met jouw webshop op maat en richten het CMS zo in dat beheren een makkie is en online verkopen een feest.

Logo van WooCommerce
Webshop van Snufenshoe

De wereld van WooCommerce

Slim maatwerk

We geloven dat je pas echt groeit als je jouw onderscheidend vermogen laat zien. Daarom maken we jouw webshop op maat. Zodat je uitstraling en functionaliteiten helemaal passen bij je wensen. Geen standaardthema’s dus. Ook niet als basis. Wél de basis van het krachtige CMS met bewezen plug-ins. 

Makkelijk te beheren

Niet alleen de voorkant maken we op maat, ook de achterkant. We richten WordPress en WooCommerce zo in dat jij en je collega’s er fijn in kunnen werken. Zonder onnodige opties, lekker clean. Met onze serviceovereenkomst hoef je je nergens druk om te maken.

Supersnel & SEO-proof

Je bezoekers willen een snelle shop. Overal en op elk moment. Daarom maken wij je e-commerceplatform zo dat die snel laadt op elk apparaat en met elke internetverbinding. Ook aan alle andere technische SEO-snufjes hebben we gedacht.

WooCommerce cases

Dit vinden onze opdrachtgevers van WooCommerce

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Samen met Studio Brabo hebben we onze Woocommerce shop brandpreventiewinkel.nl in zijn geheel vernieuwd. Met de professionele kijk op design, interactie met de bezoeker en vooral toepassen van slimme aanvullingen zijn we enorm tevreden met het resultaat. Het grote voordeel bij dit redesign is dat we nu zelf alles kunnen aanpassen, op elk niveau binnen de website. Top werk heren!

Jeroen Bonnemaijers, BC Company
Jeroen Bonnemaijers

— Eigenaar BC Company

Studio Brabo kan ik van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar bureau voor de ontwikkeling van responsive websites of een WooCommerce webshop. Bram en Bob zijn altijd bereikbaar, reageren heel snel en denken in mogelijkheden en komen met creatieve oplossingen. Er wordt gewerkt met deadlines, die gehaald worden en het eindresultaat is om blij van te worden. CM2 support werkt nu al een paar jaar samen met als laatste project/succes de ontwikkeling van Hardyskeuze.nl.

Coco Moll, CM2 Support
Coco Moll

— Eigenaar van CM2 support

Vragen over
WooCommerce?

Wat is WooCommerce?

Waarom kiezen jullie voor WooCommerce?

Wat is jullie aanpak bij een WooCommerce traject?

Leveren jullie ook support op bestaande WooCommerce webshops?

Kunnen jullie een plugin ontwikkelen voor mijn webshop?

Ook groeien op WooCommerce?

Haal samen met ons alles uit WooCommerce, op maat voor jouw e-commerce.