Een adviserende webshop

Brandpreventiewinkel.nl is dé online specialist in kwalitatieve brandpreventieproducten zoals rookmelders en brandblussers. In korte tijd zijn ze uitgegroeid tot marktleider in hun segment. Brandpreventiewinkel wil deze positie graag behouden en koos ervoor om samen met Studio Brabo een volledige nieuwe e-commerce omgeving neer te zetten. Schaalbaar, informerend, converterend en klaar voor de toekomst!

Rookmelder van Brandpreventiewinkel.nl

Aan de slag voor de grootste online brandpreventie specialist

Van een webshop met een standaard thema naar een maatwerk WooCommerce webshop, wij deden het! We begonnen met het analyseren van de huidige webshop. We combineerden deze resultaten met de wensen van Brandpreventiewinkel om de nieuwe doelen te bepalen: Het stimuleren van bijverkoop en tegelijk het aantal retouren verminderen. Dit alles verpakt in een snelle webshop met een betere gebruikerservaring voor zowel bezoeker als beheerder.

Mobiele wireframes voor Brandpreventiewinkel.nl
Huisstijl van Brandpreventiewinkel.nl
Productpagina van Brandpreventiewinkel.nl
E-commerce website van Brandpreventiewinkel.nl

Stimuleren van bijverkoop

De vraag was heel concreet; Hoe kunnen we de bezoeker stimuleren zodat de gemiddelde orderwaarde stijgt? De nieuwe webshop toont bijverkopen op meerdere plekken in het bestelproces. Zo kan je makkelijk een montageset mee bestellen en als je een product toevoegt aan de winkelmand worden suggesties uit andere productcategorieën getoond om de bestelling compleet te maken. En door middel van het geven van staffelkorting wordt gestimuleerd om meteen voor elke verdieping een rookmelder te bestellen.

Brandpreventiewinkel mobiele weergave van productpagina

Tim helpt

Een groot probleem met de oude webshop waren de vele retouren van verkeerde bestelde producten. Uit onze analyse bleek dat de informatievoorziening beter kon. Alle productinformatie was wel aanwezig maar werd niet gelezen of niet op de juiste plek getoond. Daarom bedachten we Tim, dé brandpreventiespecialist. Samen met Tim vindt iedere bezoeker de rookmelder, brandblusser of koolmonoxidemelder die past bij zijn woonsituatie. In simpele drie stappen.

Keuzehulp van Brandpreventiewinkel.nl
Keuzehulp van Brandpreventiewinkel.nl
Assistent Tim van Brandpreventiewinkel.nl

BC Company over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 23 reviews

Kwalitatief bureau die meegaat met de tijd, snel kan schakelen en goede interactie. We hebben samen met dit bureau een gehele nieuw platform gebouwd samen met een groot redesign van onze huidige omgeving. Dit binnen een zeer acceptabele tijd.

Frans Coppens, BC Company
Frans Coppens

— Eigenaar BC Company

Samen met Studio Brabo hebben we onze Woocommerce shop brandpreventiewinkel.nl in zijn geheel vernieuwd. Met de professionele kijk op design, interactie met de bezoeker en vooral toepassen van slimme aanvullingen zijn we enorm tevreden met het resultaat. Het grote voordeel bij dit redesign is dat we nu zelf alles kunnen aanpassen, op elk niveau binnen de website. Top werk heren!

Jeroen Bonnemaijers, BC Company
Jeroen Bonnemaijers

— Eigenaar BC Company

Meer cases