Een adviserende webshop

Brandpreventiewinkel.nl verkoopt brandpreventieproducten, zoals rookmelders en brandblussers. Dat ging als een lopend vuurtje, dus al snel groeiden ze uit tot marktleider. Brandpreventiewinkel wil die voorsprong graag behouden en koos daarom met Studio Brabo voor een volledig nieuwe webshop. Schaalbaar, informerend, converterend. Klaar voor de toekomst!

Rookmelder van Brandpreventiewinkel.nl

Gebrand op resultaat

Wat doe je als koploper in je branche? Juist. Vooruit blijven kijken. Brandpreventiewinkel stelde als nieuwe doelen het stimuleren van bijverkoop en het verminderen van retouren. Ons antwoord: een snellere webshop, met een betere gebruikerservaring voor zowel bezoeker als beheerder. We combineerden onze inzichten uit de oude webshop met de nieuwe wensen en creëerden in plaats van het standaard thema een maatwerk WooCommerce webshop die klaar is om de doelen te halen.

Mobiele wireframes voor Brandpreventiewinkel.nl
Huisstijl van Brandpreventiewinkel.nl
Productpagina van Brandpreventiewinkel.nl
E-commerce website van Brandpreventiewinkel.nl

Koopmelders

Hoe kunnen we bezoekers stimuleren om ook bijpassende producten te kopen, zodat de gemiddelde orderwaarde stijgt? Wij gaven de nieuwe webshop ‘koopmelders’: op meerdere plekken in het bestelproces krijg je als bezoeker suggesties. Zo kun je makkelijk een montageset meebestellen bij je rookmelder. En als je iets toevoegt aan je winkelmand, krijg je suggesties uit andere productcategorieën om je bestelling compleet te maken. Met staffelkorting is het meteen extra interessant om voor elke verdieping een rookmelder te bestellen.

Brandpreventiewinkel mobiele weergave van productpagina

Tim helpt je uit de brand

Een groot probleem van alle webshops is het hoge aantal retouren. Zo ook voor Brandpreventiewinkel. De oude webshop zorgde nog voor veel retouren door verkeerde bestelde producten. Uit onze analyse bleek dat de informatievoorziening beter kon. Alle productinformatie was wel aanwezig, maar werd niet gelezen of niet op de juiste plek getoond. Daarom bedachten we Tim, dé brandpreventiespecialist. Samen met Tim vindt je de rookmelder, brandblusser of koolmonoxidemelder die past bij jouw woonsituatie. In drie simpele stappen. Zo kiezen bezoekers meteen voor de juiste artikelen en voorkomen we kostbare retouren.

Keuzehulp van Brandpreventiewinkel.nl
Keuzehulp van Brandpreventiewinkel.nl
Assistent Tim van Brandpreventiewinkel.nl

BC Company over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Kwalitatief bureau die meegaat met de tijd, snel kan schakelen en goede interactie. We hebben samen met dit bureau een gehele nieuw platform gebouwd samen met een groot redesign van onze huidige omgeving. Dit binnen een zeer acceptabele tijd.

Frans Coppens, BC Company
Frans Coppens

— Eigenaar BC Company

Samen met Studio Brabo hebben we onze Woocommerce shop brandpreventiewinkel.nl in zijn geheel vernieuwd. Met de professionele kijk op design, interactie met de bezoeker en vooral toepassen van slimme aanvullingen zijn we enorm tevreden met het resultaat. Het grote voordeel bij dit redesign is dat we nu zelf alles kunnen aanpassen, op elk niveau binnen de website. Top werk heren!

Jeroen Bonnemaijers, BC Company
Jeroen Bonnemaijers

— Eigenaar BC Company

Ook toe aan Studio Brabo?

Wil je dat we jou ook uit de brand helpen met een nieuwe webshop? Maak vrijblijvend kennis met Studio Brabo.

Meer cases