Ondernemende 
Online Marketeer

Studio Brabo groeit flink. Onze focus ligt op design: we bedenken, ontwerpen en maken hoogstaande websites en webshops die zich in hun segment onderscheiden van de massa.

We willen verder doorgroeien en zijn daarom opzoek naar een online marketeer die onze online marketingafdeling gaat opzetten. Samen met ons zet je de lijnen uit en bepaal jij mede ons verdere succes.

Review Brandbook Bind HR

Wat ga je doen?

Online marketing is een belangrijke schakel in het succes van een website of webshop. Momenteel ontbreekt dit nog binnen onze dienstverlening. In de toekomst willen we dat klanten ook bij ons terecht kunnen met hun online marketing vraagstukken. Zo zorgen we ervoor dat hun website of shop een nog groter succes wordt!

Je geeft onze nieuwe dienstverlening verder vorm en verkoopt deze aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Met je brede kennis weet je voor elk vraagstuk een passende oplossing te bedenken.

De campagnes ga je vervolgens ook runnen. Dit doe je zelf of met de hulp van experts. Je doorloopt het hele proces: bedenken, opzetten, monitoren, evalueren, rapporteren en verbeteren.

Belangrijk hierbij is dat je de klant meeneemt in het verhaal. Tijdens periodieke meetings zal je de resultaten bespreken en actiepunten opstellen voor de komende periode; staan de doelen scherp? Is de strategie nog juist? zijn er aanpassingen aan de website nodig?

Bij nieuwe projecten kijk je in de conceptfase al mee vanuit jouw expertise. Je ziet meteen kansen hoe we de klant kunnen overtuigen om ook de online marketing door Studio Brabo te laten uitvoeren. Per klant en website zal het doel, budget en aanpak verschillen maar jij weet steeds de ideale aanpak te vinden.

Wat verwachten we van je?

 • Je bent ondernemend, ziet overal kansen en komt zelf met nieuwe ideeën om onze groeiambities te verwezenlijken.
 • Uitgebreide kennis van online marketingtools en dan met name in de breedte.
 • Je bent commercieel ingesteld, creatief en kan goed zelfstandig werken.
 • Je hebt ambitie, wil graag doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen.

Wij bieden

 • Een dienstverband van minimaal 16 uur tot 40 uur.
 • Natuurlijk salaris! Afhankelijk van jouw ervaring start je tussen de € 2.500,- en € 3.500,- per maand bij een 40-urige werkweek.
 • Kans om op een ondernemende manier bezig te zijn met online marketing.
 • Afwisselende werkzaamheden, geen dag is hetzelfde
 • We helpen je op weg, zodat je snel nieuwe technieken leert
 • De mogelijkheid om regelmatig thuis te werken.
 • Een mooi en goed bereikbaar kantoor in de Tilburgse Spoorzone 🚉.
 • Een prima pensioenregeling.

Onze studio

Het kantoor van Studio Brabo bevindt zich op een van de mooiste locaties in Tilburg. Pal achter Station Tilburg, midden in de Spoorzone. Prima te bereiken met de trein maar ook goed bereikbaar met auto of fiets. Hier komen we samen om te werken, overleggen, gamen en te genieten!

Interesse in onze vacature?

We zien graag voorbeelden van campagnes die je hebt opgezet. Wat was het doel? Welke tools heb je hiervoor ingezet? Welke resultaten heb je hier mee behaald?