De website die beheren een pretje maakt

Momentum Leisure zit achter veel nieuwe pretparken in Midden- en Oost-Europa. De investeringsmaatschappij helpt met het kiezen van nieuwe locaties, het bouwen en lanceren van themaparken. Studio Brabo maakte de nieuwe website die voor én achter de schermen voor pret zorgt.

Pretparken van Momentum Leisure

Studio Brabo werkt al jaren voor de ondernemende investeerders van Momentum Capital. Het bedrijf heeft zijn leisure-activiteiten ondergebracht in Momentum Leisure, dat zich richt op het ontwikkelen en exploiteren van leisure-concepten in Midden- en Oost-Europa. Zo verschijnen nu onder meer pretparken van Studio 100 als Majaland in Polen met hulp van Momentum Leisure.  

Beheren zonder belemmering

Toen Momentum Leisure werd opgestart, maakte Studio Brabo de allereerste website. Voor de tweede versie werkte onze opdrachtgever samen met een internationaal pr-bureau, maar keerde gelukkig al snel weer terug naar ons. Het beheren van die website voelde namelijk aan als een achtbaan. Studio Brabo ontwikkelde een nieuwe, sprankelende website die ook gebruiksvriendelijk is voor wie ‘m beheert.

Rust achter de schermen

De website kun je een beetje vergelijken met een pretpark: als bezoeker beleef je altijd reuring, achter de schermen vind je rust. Studio Brabo maakte het CMS van de website eenvoudig en logisch met de Brabo Composer, onze module waarmee klanten makkelijk zelf nieuwe pagina's bouwen. Zonder een stroom aan onnodige functies, mét drag-and-drop contentblokken in het juiste design. Zo wordt nieuwe content toevoegen een feestje!

De parken in the picture

De nieuwe website is voor de zakelijke bezoekers nét zo leuk als voor bezoekers van de pretparken die Momentum Leisure mogelijk maakt. De parken die al zijn verschenen én die nog worden verwacht, staan op de website in de spotlights. Als bezoeker krijg je meteen een warm welkom en duik je dieper de parken in met rijke én kleurrijke content over de partners, de locatie, de (verwachte) bezoekersaantallen en meer.

Momentum Leisure
over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Momentum Capital en al haar participaties werken sinds vier jaar met Studio Brabo. En dat is een superfijne club. Kundig, staat altijd klaar, geen geklets, maar doen. De samenwerking gaat al vanaf dag één van een leien dakje en hebben we al onze websites door Studio Brabo laten maken omdat we weten dat het daar in goede handen is.

Roy Mantel

— Corporate Communication & Researcher

Ook toe aan Studio Brabo?

Wil jij ook een website die van beheren een pretje maakt? Maak vrijblijvend kennis met Studio Brabo.

Meer cases