De werken-bij-site die klopt als een bus

Studio Brabo ontwikkelde de werken-bij-website voor VehiKit. VehiKit is de internationale naam voor BusInBedrijf, de webshop voor bedrijfswageninrichting. VehiKit verkoopt onderdelen die je als ondernemer kunt inbouwen in je bedrijfswagen, dus ook de werken-bij-website moest kloppen als een bus. Dat kun je wel aan ons overlaten.

Nieuwe medewerkers werven

VehiKit is vanuit Waalwijk actief in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk - en daar komen steeds meer landen bij. Die groei vraagt om nieuwe medewerkers. En om die te werven, had VehiKit behoefte aan een internationale recruitment-website die verder gaat dan de mogelijkheden die de webshop biedt. We hebben meteen de kans benut om de uitstraling van de website in een modernere variant te gieten met onder meer grote typografie, een helderder kleurenpalet en kenmerkende icons.

Aparte werken-bij-website

De oplossing van Studio Brabo geeft VehiKit de kans om vacatures op een mooie manier uit te lichten met rijke content en de verschillende doelgroepen goed aan te spreken. De website is meertalig en overzichtelijk ingedeeld in de verschillende vakgebieden waarvoor VehiKit personeel zoekt. Zo functioneert de site niet alleen als uithangbord voor het bedrijf, maar zelfs als verlengstuk van HR.

Solliciteren met een smile 🙂

De arbeidsmarkt is krap, dus wil je online elke kans aangrijpen om het bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken. Om te voorkomen dat potentiële sollicitanten vroegtijdig de website verlaten, hebben we alle mogelijke drempels weggenomen. Met een ultiem sollicitatieformulier dat snel solliciteren mogelijk maakt. Met een duidelijke sollicitatieprocedure, die schetst wat kandidaten voor én na hun sollicitatie kunnen verwachten. En met employer branding in de vorm van verhalen over de sfeer en cultuur van VehiKit, verteld door toekomstige collega’s. Ook belicht VehiKit de verschillende afdelingen goed op een aparte pagina, zodat kandidaten zich goed kunnen inlezen én inleven.

VehiKit over 
Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Studio Brabo ontwikkelde voor ons bedrijf een nieuw carrièreplatform om de werving van nieuwe medewerkers te stimuleren. We hebben het platform net gelanceerd, dus het is nog te vroeg om conclusies te trekken, maar het proces van het ontwikkelen van de website, de communicatie en het creatieve proces is in samenwerking met Studio Brabo zeer vlot verlopen. We kunnen ze zeker aanbevelen als partner en zullen in de toekomst zeker weer contact met ze opnemen.

Ate Zijlmans

— Proces Manager bij Vehikit

Ook toe aan Studio Brabo?

Wil jij ook zo’n wervende website? Maak vrijblijvend kennis met Studio Brabo. We laten je dan graag ons cv zien.

Meer cases