Nieuwe stijl
voor duurzame makelaar

Wat maakt Bart uw Makelaar anders? Deze vraag was ons uitgangspunt in het ontwerpproces. Makelaars zijn er veel dus onderscheiden is van levensbelang. Maar wel op een authentieke manier die bij de persoon past.

Bart zijn aanpak is alles behalve traditioneel. In een strak pak zul je hem niet snel zien, liever komt hij gewoon op de fiets naar een bezichtiging. Traditionele middelen zet hij net even wat anders in. Zo maakt hij veel gebruik van sociale media. En hij staat altijd klaar voor zijn opdrachtgevers; contact via WhatsApp of een bezichtiging in het weekend? Geen probleem voor Bart!

Huis in de verkoop bij Bart uw makelaar

Nieuwe identiteit

Vanuit zijn kantoor in Tilburg bedient Bart de regio Midden-Brabant. Hét lettertype van Tilburg: TilburgsAns kan dan ook niet ontbreken. Het speelse karakter van het lettertype past goed bij Bart; geen stijve makelaar maar creatief en ontspannen. Samen met het felle groen zorgt dit voor een eigen identiteit. Dit legden we vast in een merkboek 👇

Logo van Bart uw makelaar
Branding workshop voor klant Bart uw makelaar
Huisstijl van Bart uw makelaar
Bart uw makelaar op Instagram
Huisstijl van Bart uw makelaar
Huisstijl van Bart uw makelaar
Visitekaartje van Bart uw makelaar

Expert in de regio

De nieuwe website van Bart laat zijn kennis van de regio blijken. Bij elke regio heeft hij wel een bijzonder verhaal te vertellen. Dit vormt het hart van de website. Je ziet meteen wat er te koop is. Of wat de regio nou zo fijn maakt om in te wonen. En bij intresse neem je direct contact op met Bart.

Website van Bart uw makelaar
Website van Bart uw makelaar

Koppelingen

We tonen real-time het woonaanbod van Bart middels een koppeling met zijn makelaarsoftware Kolibri. Zodra een woning verkocht is veranderd dit automatisch op de website. Ook nieuwe woningen worden vanzelf toegevoegd. Zo blijft de website altijd actueel.

Koppelingen op de WordPress website van Bart uw makelaar

Bart over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Zeer tevreden over de website die Bob en Bram voor me gemaakt hebben! Heel strak en fris design 🙂 Twee toffe gasten ook! Groeten, Bart uw makelaar

Bart Teulings, Bart uw makelaar
Bart Teulings

— Makelaar

Meer cases