Productwebsite
voor revolutie in de tuinbouw

IIVO is een revolutionair product binnen de tuinbouw. Dit product van Hoogendoorn Growth Management zorgt ervoor dat telers geautomatiseerd hun groentes kunnen laten groeien. Studio Brabo werd door Narwal Creative ingeschakeld om het verhaal van IIVO online te vertellen. Na de launch campagne hebben we ook een uitgebreide productwebsite opgezet.

IIVO

Fase 1: Launch campagne

In 2020 begon de launch campagne voor IIVO. Er stond iets revolutionairs te gebeuren in de wereld van de tuinbouw en dit mocht groots aangekondigd worden.

Studio Brabo ontwikkelde hiervoor een website met als doel geïnteresseerde van over heel de wereld zich in te laten schrijven voor het online launch event. Op het moment suprême zelf keken er ruim 2100 geïnteresseerden uit meer dan 70 verschillende landen tegelijk naar de livestream.

Readysetgrow website inschrijfformulier voor launch event
Readysetgrow website mobiele weergave
Readysetgrow website tablet weergave van livestream

Fase 2: Een productwebsite voor het generen van leads

In 2021 hebben we een uitgebreide productwebsite ontwikkeld waar de IIVO revolutie wordt uitgelegd. Op een rijke productpagina nemen we de bezoeker mee door het verhaal; van producteigenschappen tot succesverhalen. Met de juiste video's en animaties komt de IIVO revolutie echt tot leven.

Om zich verder te verdiepen kunnen bezoekers ook een brochure of whitepapers downloaden. Deze downloads worden automatisch als lead ingeschoten in het Zoho CRM systeem van Hoogendoorn.

Deel van homepage readysetgrow website
Diverse schermen van readysetgrow website

Intensieve samenwerking

Voor dit project hebben we intensief samengewerkt met Narwal Creative. Als hoofdaannemer is Narwal verantwoordelijk voor alle (grafische) uitingingen van het product IIVO. Zoals huisstijl, fotografie, 3D-renders en video's. Studio Brabo nam de online doorvertaling op zich. 

Meer cases