Identiteit en website voor specialist in vacaturemarketing

Bind HR, specialist in vacaturemarketing, focust zich op het tonen van vacatures aan de perfecte kandidaat. Via diverse advertentieplatformen worden er leads gegenereerd, sollicitaties gestimuleerd en tevens de naamsbekendheid van bedrijven vergroot. Bind-HR is er speciaal voor HR afdelingen, corporate recruiters, marketeers en werving- en selectiebureaus.

Met een gezonde groeiambitie kwam Bind HR bij Studio Brabo. Aan ons de taak om een website te ontwikkelen die leads oplevert. Waar de doelgroep wordt aangesproken en waar op een heldere manier de advertentiemogelijkheden worden uitgelicht.

Opdrachtgever van Bind HR

Nieuwe identiteit

Bind HR is voorloper op het gebied van vacaturemarketing en zet alle beschikbare tools en middelen in om de juiste kandidaat te bereiken. Daar hoort natuurlijk een frisse identiteit bij die aansluit bij de doelgroep. Maak kennis met het nieuwe Bind HR šŸ‘‡

Logo van Bind HR
Review Brandbook Bind HR
Huisstijl van Bind HR
Huisstijl van Bind HR
Brochure van Bind HR

Vertaling naar online

We vertaalden de nieuwe identiteit naar een maatwerk WordPress website gericht op HR afdelingen, corporate recruiters, marketeers en werving- en selectiebureaus. Waar we op een laagdrempelige manier uitleggen hoe Bind HR kan helpen bij het werven van talent. Met als doel het genereren van leads.

Website van Bind HR op desktop
Website van Bind HR op mobiel

Bind HR over
Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Bijzonder goede samenwerking en overweldigend resultaat in de vorm van een totaal nieuwe identiteit en hele gave website. De korte lijntjes en de snelle respons, maar vooral duidelijke communicatie, zorgen ervoor dat je vanaf dag 1 meteen in een warm nest komt van experts die weten wat ze doen. Studio Brabo slaat de spijker op zā€™n kop doordat ze zich echt verdiepen in je bedrijfsprocessen en doelstellingen, waardoor het design precies klopt bij wat je wilt en moet uitstralen. Ik werd keer op keer overdonderd door hun creativiteit en de manier waarop ons business model visueel vorm werd gegeven, precies zoals het hoort te zijn. De kwaliteit van het programmeerwerk maakt dat de website ook precies doet wat hij uitstraalt.

Leon Raes, Bind HR
Leon Raes

ā€” Founder Bind HR

Meer cases