De corporate website die een stap verder gaat 

Infoland gaat altijd een stap verder in het ontwikkelen van slimme software. Doordat ze letterlijk een stap verder zetten door internationaal uit te breiden, had Infoland behoefte aan een nieuwe corporate website. Studio Brabo ontwikkelde die, inclusief de nieuwe werken-bij-website.

Infoland innoveert

Infoland maakt software sinds 1998, zoals de kwaliteits- & risicomanagementsoftware Zenya en de digitale toetssoftware iQualify. Dat doet het bedrijf vanuit Nederland en België met een team van meer dan 100 professionals. Infoland innoveert continu en groeit daardoor hard. De nieuwe corporate website geeft de internationale ambities van Infoland duidelijk vorm.

Internationaal op de kaart

Hoe meer Infoland de landsgrenzen over ging, hoe minder de oude website aansloot bij het gewenste beeld van het bedrijf. Infoland was toe aan een website die uitstraalt wat ze willen overbrengen: een internationaal ambitieus bedrijf dat betrouwbare software maakt. In de nieuwe corporate website ligt de nadruk dan ook veel meer op merkvoordelen als service en innovatie en overtuigt het potentiele klanten én kandidaten met een goede ‘Over ons’-pagina en recruitmentsite

Migratie maakt het beeld compleet

De offline uitbreiding van Infoland vraagt om online migratie. We migreerden de drie aparte landensites (.nl, .be en .eu) naar één internationale site in twee talen (Nederlands en Engels). Uiteraard met redirects van de juiste pagina’s om de opgebouwde SEO-waarde te behouden. In de migratie hebben we nog een stap verder gezet door veel content een logischere bestemming te geven en software-gerelateerde pagina’s naar de productwebsite te sturen.

Samenwerking

Strategisch ontwerpbureau Crecs droeg Studio Brabo aan bij Infoland voor de technische ontwikkeling en het webdesign. Met hun strategie en fotografie en met de teksten van Nico de Bruin staat er nu een corporate website waarmee Infoland trots haar vleugels kan uitslaan.

Infoland over 
Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Studio Brabo heeft de nieuwe corporate website van Infoland ontwikkeld. Dankzij de zéér kundige begeleiding en hulp van Studio Brabo is niet alleen deze opzet, maar ook de migratie van de oude website naar deze nieuwe website vlekkeloos verlopen. Erg fijn om zo op deze professionals te hebben kunnen rekenen.

Kim Leyronnas

— Online marketeer bij Infoland

Samen met Studio Brabo hebben we de nieuwe Infoland-website gerealiseerd. Daarbij hebben we Studio Brabo als een prettige, kundige én proactieve partij ervaren. Aanrader!

Jochem Spekken

— Manager Corporate Marketing

Ook toe aan Studio Brabo?

Wil jij ook internationaal excelleren online? Maak vrijblijvend kennis met Studio Brabo. Dan zetten we samen een stap verder.

Meer cases