Momentum Capital

Ondernemende investeringsmaatschappij met een heldere missie.

Een focus op het creëren van waarde.

Momentum Capital is een investeringsmaatschappij uit Amsterdam. Ze investeren in bedrijven die een bijdrage leveren aan het oplossen van de mondiale problemen van dit moment. Hiermee wordt op meerdere vlakken waarde gecreëerd. Momentum Capital doet dit in de sectoren energy, lighting, leisure en urban.

Bekijk website

Doelgericht

De oude website van Momentum Capital bevatte teveel effecten en onduidelijke navigatie wat niet goed genoeg aansloot bij de doelgroep. Deze doelgroep, over het algemeen wat ouder, is op zoek naar duidelijke informatie en moet dit snel kunnen vinden.

We hebben de huisstijl van Momentum Capital behouden en meer structuur aangebracht qua informatievoorziening. Ook is de website nu veel makkelijker te onderhouden door het marketing team. Voor Momentum Capital hebben we uiteraard gekozen voor WordPress als content management systeem.

Homepage website momentum capital

Bob en Bram zijn een gouden duo voor web development. Daar kan een eenpitter of grote webpartij niet tegenop. In 2 weken realiseerden ze voor ons een prachtige website die technisch goed in elkaar steekt. Ze zijn kundig, hebben oog voor detail en komen met creatieve ideeën. En dat alles met een flinke dosis Brabantse gezelligheid. Houden we van 🙂

Sophie van Eijck
Online Marketing @ Momentum Capital

Volgende project

Just Chrys

Bekijk project
Just Chrys