AE Internships

Inspirerende website voor stagebemiddelaar.

Dé buitenlandse stagespecialist.

Ondernemers Jules en Sander hebben beide hun opleiding afgesloten met een stage in het buitenland. Ze deelden hun ervaringen met elkaar en kwamen tot de conclusie dat de stagebemiddeling beter kon. Persoonlijker en met meer focus op kwaliteit dan de bestaande stagebemiddelingsbureau's. Hun nieuwe onderneming was geboren: AE Internships.

AE Internships staat voor Abroad Experience Internships. Een jonge onderneming waar iedere dag met passie gewerkt wordt aan de bemiddeling van droomstages voor studenten. Na 2 jaar van flinke groei is AE toe aan een volgende stap. Studio Brabo helpt ze hierbij.

Bekijk website

Klaar voor de toekomst

De eerste bestemmingen van AE (Bali en Madrid) hadden ieder een eigen website en werden als apart label in de markt gezet. Door de groei en de uitbreiding van het aantal bestemmingen naar Curaçao en Amsterdam was dit niet meer schaalbaar.

Studio Brabo hielp AE bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige strategie en website. Zo kozen we er onder andere voor om alle bestemmingen onder te brengen in één website.  Ook zetten we een Engelstalige versie van de website op gericht op buitenlandse studenten die in Amsterdam stage willen lopen.

Een eigen gezicht

We hebben ervoor gekozen om het eigen karakter van de bestemmingspagina's te behouden. Door beeld- en kleurgebruik is het onderscheid per bestemming eenvoudig te maken. Daarnaast werkt AE-Internships met aparte instagram accounts per bestemming, ook deze worden ingeladen op de pagina van de betreffende bestemming. Dit maakt de totale ervaring voor de bezoeker compleet.

Hele fijne samenwerking gehad met Studio Brabo. De korte lijntjes en het snelle respons zorgen ervoor dat er rap geschakeld wordt en deadlines behaald worden. Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen. Met hun creativiteit, kunde en aandacht voor detail hebben de mannen gezorgd voor een prachtig eindresultaat.

Sander Halewijn
Eigenaar AE-Internships

Volgende project

Hardy’s Keuze

Bekijk project
Hardy’s Keuze