De website zonder gaatjes

De verouderde website van Centrumtandzorg mocht zelf in de stoel gaan zitten voor een ingreep. Hij had namelijk nogal wat gaatjes: gebrek aan structuur, te veel navigatielagen en vreemde klikpaden. Het gevolg van onder andere veel verschillende doelgroepen en disciplines en meerdere vestigingen. Een project waar Studio Brabo graag zijn tanden in zet!

Schone structuur

De nieuwe website van Centrumtandzorg is goed opgepoetst, vooral in structuur. De wildgroei aan keuzes van de oude website hebben we gevangen in heldere navigatie met onder meer de typen tandzorg (diensten), doelgroepen en professionals. Ook de verschillende locaties zijn nu netjes gebundeld en hebben een eigen gezicht met foto’s van de locaties en het team en uitgebreide contactinformatie per vestiging.

Toptaken voor tandzorg

Zoeken naar tandzorg moet niet voor hoofdpijn zorgen. Daarom hebben we in de nieuwe website de toptaken nadrukkelijk naar voren laten komen. Hoe? Door te analyseren welke acties de bezoekers het meest hebben gedaan op de oude website. Daaruit kwamen toptaken als ‘Afspraak maken’, ‘Wijziging doorgeven’, ‘Inschrijven als patiënt’ en ‘Contact opnemen’. Die taken zijn nu meteen bereikbaar.

Een website die werkt én werft

De nieuwe website werkt niet alleen beter voor klanten, maar werft nu ook nieuwe tandzorgprofessionals voor Centrumtandzorg. Studio Brabo integreerde een nieuwe werken-bij-website in het menu en koos ook hier voor een logische indeling, zodat wervingscampagnes direct landen op de juiste (vacature)pagina. Dat vraagt om uitbreiding en die volgt dan ook met onder meer heroriëntatie voor professionals, meeloopdag en pagina’s voor starters & stagiaires en toekomstige collega’s.

Centrum­tandzorg
over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Vanuit Centrumtandzorg hebben we een ontzettend fijne samenwerking met Studio Brabo gehad. Zij hebben onze nieuwe website ontwikkeld en de lancering van de nieuwe website is vlekkeloos verlopen. Ze zijn zeer kundig, creatief, flexibel en goed bereikbaar. Ze denken graag met je mee in oplossingen. Ik zou Studio Brabo zeker aanraden!

Danique van den Heuvel

— Kwaliteitsmanager bij Centrumtandzorg

Ook toe aan Studio Brabo?

Wil jij ook zo’n kraakheldere website? Maak vrijblijvend kennis met Studio Brabo. We maken graag een gaatje voor je.

Meer cases