Webshops door Studio Brabo

Wij ademen e-commerce.

E-commerce beginnen

E-commerce voor ambitieuze bedrijven.

Studio Brabo denkt op stragetisch niveau mee met webshop-eigenaren om het maximale resultaat te behalen. Hierbij is onze visie op e-commerce bepalend. Hoe krijg je e-commerce winstgevend? De concurrentie is torenhoog en de kosten rijzen de pan uit. Is traditionele e-commerce inderdaad het domste businessmodel ooit? Wanneer je webshop het op prijs moet winnen dan krijg je het knap lastig.

Wil jij weten waar kansen liggen voor jouw webshop?

Verkoop je een uniek product?

Top! Ons hart gaat sneller kloppen om dit aan de man te brengen. We creëren een sfeer die perfect past bij jouw product. Met een productconfigurator kunnen we je klanten de mogelijkheid geven om het product nog verder te personaliseren.

Professionele webshop laten maken Eindhoven

Minder onderscheidend?

Is je webshop op gebied van producten minder onderscheidend? Ook dan kunnen we je perfect helpen. Samen met jou bedenken we een plan hoe jij je wél kunt onderscheiden van de concurrentie. Uitstraling en informatievoorziening worden nog belangrijker. We zetten een unieke stijl neer waarmee klanten je herkennen en blijven terug komen. We zorgen dat alle informatie makkelijk toegankelijk is en dat klanten makkelijk hun aankoop kunnen doen.

👇
Gratis Whitepaper
Starten met e-commerce

Na het lezen van dit whitepaper heb je een beter beeld wat er allemaal nodig is om een goed lopende webshop op te zetten. 

Vraag nu het whitepaper aan!

  Wij vinden het belangrijk dat webshops relevant en onderscheidend zijn. Meer informatie? Neem contact op met Bram, hij kan je er alles over vertellen!

  Bram Mulders
  Bram — Technische Brabo
  Bel 013 234 0880 of mail hallo@studiobrabo.nl

  Wij zijn er voor ambitieuze bedrijven die aan de slag willen met e-commerce.

  Veel websites proberen wel iets te verkopen. Producten, diensten of abonnementen. Steeds vaker is dit in een webshop vorm waarbij de klant meteen kan afrekenen. Kijk hieronder waar we je als specialist mee kunnen helpen:

  Aan de slag met e-commerce

  Studio Brabo begeleidt je bij de eerste stappen op e-commerce gebied. Of je nu een winkel, merk of zelfs een restaurant bent. We beginnen klein zodat alles behapbaar is. Later kunnen we dit verder uitbereiden met extra functionaliteiten. In ons netwerk hebben we ook specialisten die je kunnen helpen met bijvoorbeeld het logistieke gedeelte.

  Branded shop

  Wil je als merk of producent rechtstreeks gaan verkopen aan consumenten? Wij helpen je met een branded shop die helemaal past bij de uitstraling van jouw merk. De focus ligt op merkbeleving; dompel de klant onder in jouw merk.

  Complexe producten

  Complexe producten vragen om een perfecte navigatiestructuur en informatievoorziening welke makkelijk te doorgronden is voor de klant. Wij denken dit uit en bedenken slimme oplossingen om de klant te helpen bij hun keuze. Bijvoorbeeld een keuzehulp.

  Zelf samenstellen

  Dynamische producten die door een klant zelf samengesteld kunnen worden maken je webshop op een unieke manier onderscheidend. Wij kunnen je hierin adviseren en de uiteindelijke oplossing ontwikkelen.

  Wil jij vrijblijvend weten waar kansen liggen voor jouw webshop?

  Doe dan de gratis e-commerce quickscan

  Schaalbare e-commerce oplossingen met WooCommerce

  Wist je dat bijna een kwart van alle webshops wereldwijd draait op WooCommerce? Als ervaren WordPress specialisten zetten wij graag WooCommerce in voor onze projecten. WooCommerce is een veelzijdig e-commerce platform wat perfect naar je hand is te zetten.

  Wij werken niet met standaard thema's maar ontwikkelen maatwerk zodat de uitstraling en functionaliteiten perfect passen bij jouw wensen.