Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites

Volledig afgestemd op jouw doelgroep. Gebruiksvriendelijk, snel, én veilig.

Maatwerk WordPress website
Maatwerk WordPress website

WordPress, wereldwijd hét meest gebruikte open source CMS.

WordPress is krachtig, flexibel, en gebruiksvriendelijk. Het is precies om deze redenen dat wij hebben gekozen om WordPress in te zetten voor het beheer van onze maatwerk websites. Omdat het open source is kunnen wij het CMS helemaal naar onze hand zetten, om zo tot een optimale gebruikservaring te komen.

Neem contact op

Waarom ontwikkelen wij maatwerk WordPress websites?

Wij kiezen voor WordPress met als belangrijkste argumenten dat het flexibel, gebruiksvriendelijk, open source en krachtig tegelijk is. Waarom kiezen wij nog meer voor WordPress:

 • Veilig, bugs worden snel verholpen
 • Geen licentie kosten
 • Flexibel voor maatwerk
 • Eenvoudig in gebruik en beheer
 • SEO vriendelijk
Maatwerk WordPress website

De bezoeker in het achterhoofd.

Wij ontwerpen al onze websites met de bezoeker in het achterhoofd. De maatwerk WordPress websites die wij ontwikkelen hebben een visie, zorgen voor conversie en zien er bovenal goed uit.

Daarnaast stellen we ook een hoge standaard aan het beheer van onze maatwerk websites. Wij zorgen ervoor dat het beheer enorm eenvoudig is middels het drag and drop principe. Er is geen technische kennis nodig.

Maak een afspraak
Maatwerk WordPress website - Eenvoudig in beheer

Gebruiksvriendelijk in beheer

Doordat wij maatwerk websites maken kunnen we WordPress speciaal voor jou inrichten zodat het maximale eruit gehaald kan worden. Onze websites en webshops zij eennvoudig in beheer, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bij ons beheer je de website dan ook zelf. Dit doe je heel eenvoudig met het eigen ontwikkelde Brabo Composer blokkenbeheersysteem. 

Alle voordelen op een rij:

 • Flexibiliteit in pagina opmaak middels verschillende blokken
 • Drag-and-drop principe, maakt het makkelijk om de structuur aan te passen
 • Stijl blijft gewaarborgd
 • Gebruiksvriendelijk in beheer.

Meer over onze Brabo Composer

Maatwerk WordPress website

Meer weten?

Heb je interesse in een maatwerk WordPress website? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, de koffie staat klaar.

  Maatwerk Wordpress website

  Met WordPress als basis creëren we een unieke website of webshop die naadloos aansluit op jouw identeit en doelstelling. Met volle focus op de eindgebruiker. Dit kan doordat wij écht maatwerk leveren en niet werken met standaard thema's waarin je vast zit aan een bepaalde structuur of functionaliteit.

  Maatwerk plug-ins & koppelingen

  Wij ontwikkelen indien nodig ook maatwerk plug-ins en koppelingen. Uiteraard onderzoeken we altijd eerst of er beschikbare plug-ins of koppelingen zijn die we kunnen inzetten. Zo hebben we een eigen instagram plug-in ontwikkeld, koppelen we met recruitment software, makelaars software, kassasystemen e.d. Meer weten?

  Neem contact op

  Veelgestelde vragen

  Waarom een maatwerk WordPress website?

  Hoe ziet een maatwerk WordPress traject eruit?