Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites

Volledig afgestemd op jouw doelgroep. Gebruiksvriendelijk, snel, én veilig.

Maatwerk WordPress website
Maatwerk WordPress website

WordPress, wereldwijd hét meest gebruikte open source CMS.

WordPress is krachtig, flexibel, en gebruiksvriendelijk. Het is precies om deze redenen dat wij hebben gekozen om WordPress in te zetten voor het beheer van onze maatwerk websites.

Omdat het open source is kunnen wij het CMS helemaal naar onze hand zetten, om zo tot een optimale gebruikservaring te komen.

Neem contact op

Waarom een maatwerk WordPress website?

Wij kiezen voor WordPress met als belangrijkste argumenten dat het flexibel, gebruiksvriendelijk, open source en krachtig tegelijk is. Waarom kiezen wij nog meer voor WordPress:

  • Veilig, bugs worden snel verholpen
  • Geen licentie kosten
  • Flexibel voor maatwerk
  • Eenvoudig in gebruik en beheer
  • SEO vriendelijk
Waarom een maatwerk WordPress website?

Eenvoudig in beheer

Wij ontwerpen al onze websites met de bezoeker in het achterhoofd. De websites die wij ontwikkelen hebben een bepaalde visie, zorgen voor conversie en zien er bovenal goed uit.

Daarnaast stellen we ook een hoge standaard aan het beheer van de website. Wij zorgen ervoor dat het beheer enorm eenvoudig is middels het drag and drop principe. Er is geen technische kennis nodig. Kom je er toch niet uit? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen en helpen we je snel weer op weg!

Benieuwd hoe dit in de praktijk eruit ziet?

Kom langs en we laten je het zien.
Eenvoudig in beheer

Meer weten?

Heb je interesse in een maatwerk WordPress website? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, de koffie staat klaar.

Bekijk onze maatwerk WordPress websites