Website voor ontwikkelaar van transportsoftware

NextUp Software is een startup in de transportwereld en ontwikkelt een vernieuwend transport management systeem (TMS). Ze onderscheiden zich van de concurrentie door een moderne aanpak waarbij klanten nauw betrokken worden bij het ontwikkelproces. Studio Brabo hielp NextUp bij het online uitdragen van deze boodschap.

NextUp in de transportwereld

Aanscherping online identiteit

We zijn gestart met het opfrissen van de huisstijl. Het herkenbare beeldmerk is behouden gebleven. Dit in combinatie met een eigentijdse lettertype en de ronde vormen die zijn oorsprong vinden in het beeldmerk, zorgen samen voor een frisse online identiteit. Ook werkten we aan een bijpassende set iconen en illustraties om het geheel compleet te maken.

Huisstijl van NextUp
Logo van NextUp
Iconen van NextUp

Website voor ontwikkelaar van transportsoftware

De software van NextUp ondersteunt transportbedrijven bij alle fases van de transportketen; van order management en planning tot monitoring en rapportages. Op de website maken we met lijnen en transporterende vormen subtiel duidelijk dat het TMS pakket niet bestaat uit losse modules maar dat het een samenhangend geheel vormt. Dat naadloos met elkaar samenwerkt.

De software is niet alleen complex, veel wordt ook klantspecifiek ingericht. Hierdoor is het onmogelijk om het complete softwarepakket van NextUp op de website te tonen. Daarom kiezen we ervoor om de gedachte achter de software te communiceren; compleet, modern en veilig. Maar bovenal proberen we duidelijk te maken dat NextUp de transportwereld als geen ander begrijpt.

Bezoekers worden vervolgens getriggerd om over te gaan tot een offerte aanvraag. De eerste stap in dit proces is dat ze een demo krijgen hoe de software werkt.

Website van NextUp
NextUp websitecomponenten

Doorontwikkeling TMS

Ook ondersteunen we NextUp bij het doorontwikkelen van haar Transport Management System. Op perodieke basis redesignen we delen van het TMS om zo de totale gebruikerservaring naar een hoger niveau te tillen. 

NextUp TMS op mobiel

NextUp over
Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Zeer kundig, mooie stijl en weet onze complexe logistieke vraagstukken heel goed te vertalen naar ontwerpen. Bram en Bob weten waar ze het over hebben!

Geoffrey Molenschot, NextUp
Geoffrey Molenschot

— Directeur Product Development

Professioneel en mooi werk geleverd mannen! En alles binnen budget. Top!

Stefan Broeders, NextUp
Stefan Broeders

— Directeur Business Development

Meer cases