Corporate website voor merkenbouwer

Brands is een familiebedrijf dat internationaal de distributie verzorgt van batterijen, verlichting en zaklampen. Brands heeft meerdere merken in het portfolio met allemaal een sterke merkidentiteit. Aan de eigen identiteit werd echter minder aandacht besteed; er was zelfs geen eigen website. Studio Brabo hielp bij het ontwikkelen van de corporate website.

Zaklamp van Brands Group

Meertalige corporate website

Studio Brabo maakte voor Brands een corporate website zodat ze aan de buitenwereld eenvoudig kunnen tonen waar ze mee bezig zijn. Ook is er nu ruimte op de website om de expertisegebieden van het bedrijf beter te profileren. En dat ook nog eens in vier talen. De volledige website hebben we ontwikkeld in WordPress voor optimaal contentbeheer.

Website van Brands Group
Blok op de website van Brands Group
Blok op de website van Brands Group

Webshop voor verlichting

Naast de corporate website ontworpen we voor Brands ook de webshop van hun merk Favour. Favour is een merk met allerlei verschillende verlichting; hoofdlampen, zaklampen, lantaarns maar ook industriële verlichting.

In de conceptfase hebben we gekozen voor een mobile-first aanpak. Hierdoor ben je genoodzaakt om de belangrijkste informatie te tonen en de randzaken weg te laten; er is simpelweg geen ruimte meer voor. Vervolgens werkten we aan het visual design van de verschillende pagina's. Van productpagina tot checkout. Dit op basis van de bestaande huisstijl die goed aansluit bij de doelgroep.

Website van Favour

Brands Group
over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Studio Brabo is kundig en meedenkend! Zeer tevreden over onze samenwerking. Ook erg prettig: de communicatie verloopt vlot. We hebben in een korte tijd een website en een verbeterslag van de huidige webshops doorgevoerd. Op naar het volgende project!

Manon Schepens

— Marketeer bij Brands Group

Meer cases