De website die werkt als een goed systeem

Soms heeft een oude website meer nodig dan een druppeltje olie. Studio Brabo maakte een nieuwe website voor Crystallization Systems die draait als een soepel systeem voor Sales, HR en alle andere gebruikers. Het bedrijf ontwikkelt producten die helpen om farmaceutisch kristallisatieonderzoek te versnellen. Studio Brabo benaderde de website dan ook wetenschappelijk.

Technobis Crystallization Systems in laboratorium met CrystalBreeder

De wetenschap van het web

De ruim 600 instrumenten van Crystallization Systems zijn geïnstalleerd in bijna elk farmaceutisch onderzoekslaboratorium ter wereld. Alles is ontworpen door wetenschappers, voor wetenschappers. Studio Brabo liet haar webwetenschap los op de oude website. Met als resultaat: een nieuw concept, een duidelijke structuur met gebundelde data en een slimme flow.

Homepage ontwerp corporate website

Alles leidt naar leads

De nieuwe website is nu ingericht als een leadgenererende website, die aan de achterkant het sales-proces stroomlijnt en mega-efficiënt maakt. Van het downloaden van een brochure tot het aanvragen van een demo: alle ingangen voor leads leiden via API-koppelingen rechtstreeks naar Zoho CRM, meteen in de goede funnel en dus hapklaar voor de afdeling Sales. Ook de HR-afdeling is blij: alle sollicitaties gaan nu direct naar Odoo Recruitment.

Productpagina Crystal16 op mobiel voor Technobis Crystallization Systems
Focus op leadgeneratie met een maatwerk WordPress website

Overtuigende productpagina’s

Als warme lead heb je dan alleen nog de informatie nodig die je zoekt om te kunnen beslissen. Laboratorium-medewerkers vinden alles wat ze zoeken op de nieuwe, rijke productpagina’s. Met onder meer alle producteigenschappen overzichtelijk bij elkaar, afbeeldingen en video’s, FAQ en natuurlijk de relevante ingangen voor leads - zoals het aanvragen van een demo of offerte, of het downloaden van een whitepaper. En zoeken ze iets anders, dan zijn de duidelijke navigatie en slimme sidebar voor mobiel dichtbij.

Maatwerk WordPress website met contentblokken voor Crystallization Systems

Kennisbank voor klanten

Met de uitgebreide kennisbank laat Crystallization Systems zien een expert te zijn in haar business. Bestaande en potentiële afnemers vinden snel wat ze zoeken in de uitgebreide bibliotheek met o.a. video’s, publicaties en presentaties. Vaak downloadt een laborant meerdere publicaties tegelijk. Studio Brabo zorgde ervoor dat dat eenvoudig kan én dat de leadinfo voor elke download wordt onthouden.

Uitgebreide kennisbank voor Crystallization Systems in WordPress

Ook toe aan Studio Brabo?

Wil jij ook zo’n uitgekristalliseerde website? Maak vrijblijvend kennis met de webwetenschappers van Studio Brabo.

Meer cases