Online aanbod
van opleidingen

ProQualis is een samenwerkingsverband tussen Avans+ en iPabo. En is dé opleider voor schoolleiders in Nederland. ProQualis weet als geen ander hoe veelzijdig en complex het primair onderwijs de laatste jaren is geworden. Dat vraagt om goed opgeleide schoolleiders met een brede, integrale kijk op hun organisatie. Met een nieuwe naam, online propositie en website informeren we schoolleiders zo goed mogelijk over hun toekomstperspectieven en te overtuigen om uiteindelijk een opleiding bij proQualis te volgen.

Schoolleider bij proQualis

Identiteit voor een nieuw samenwerkingsverband gericht op schoolleiders

Bij een nieuwe opleider hoort uiteraard een sterk merk en online identiteit. We zijn dit proces gestart door te kijken naar de doelgroep en brachten de concurrentie in kaart. Dit resulteerde in een nieuwe fris, modern merk wat klaar is voor de toekomst!

Logo van proQualis
Nieuwe huisstijl van proQualis
Huisstijl van proQualis
Huisstijl van proQualis

Converterende
WordPress website

Voor proQualis ontwikkelde we een lead generende website. Via de website kunnen er brochures worden aangevraagd en startdata en locaties van de betreffende opleidingen bekeken worden. Ook kan er op een laagdrempelige manier contact worden gelegd.

Website van proQualis
Website van proQualis op mobiel
Website van proQualis op mobiel

Meer cases