Corporate website voor investeerder
met een missie

Momentum Capital is een investeringsmaatschappij uit Amsterdam. Ze investeren in bedrijven die een bijdrage leveren aan het oplossen van de mondiale problemen van dit moment. Hiermee wordt op meerdere vlakken waarde gecreëerd. Momentum Capital doet dit in de sectoren energy, lighting, leisure en urban.

Momentum Capital in Amsterdam

Meertalig, gestructureerd en doelgericht

De oude website van Momentum Capital bevatte teveel effecten en onduidelijke navigatie wat niet goed genoeg aansloot bij de doelgroep. Deze doelgroep, over het algemeen wat ouder, is op zoek naar duidelijke informatie en moet dit snel kunnen vinden.

We hebben de huisstijl van Momentum Capital behouden en meer structuur aangebracht op vlak van informatievoorziening. Ook is de website nu veel makkelijker te onderhouden door het marketingteam van Momentum Capital. Uiteraard kozen we voor WordPress als content management systeem.

Websitecomponenten van Momentum Capital
Website van Momentum Capital

Momentum Capital over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Bob en Bram zijn een gouden duo voor web development. Daar kan een eenpitter of grote webpartij niet tegenop. In 2 weken realiseerden ze voor ons een prachtige website die technisch goed in elkaar steekt. Ze zijn kundig, hebben oog voor detail en komen met creatieve ideeën. En dat alles met een flinke dosis Brabantse gezelligheid. Houden we van 🙂

Sophie van Eijck, Momentum Capital
Sophie van Eijck

— Marketeer bij Momentum Capital

Meer cases