Eenvoudig in beheer:
Brabo Composer

We besteden veel aandacht aan onze websites, niet alleen aan de voorkant maar ook aan de achterkant. Een mooie website die lastig te beheren is, heeft immers weinig nut. Daarom proberen we het voor onze klanten zo eenvoudig en logisch mogelijk te maken. Alleen als het simpel genoeg is om nieuwe content op de website te plaatsen, zal dit vaker gebeuren. En alleen dan kan de website een succes worden.

Eenvoudig beheer met WordPress

Wij gebruiken het open-source CMS WordPress voor het beheer van al onze websites. WordPress is van zichzelf al erg krachtig en gebruiksvriendelijk. Om het nog gemakkelijker te maken, richten wij het CMS zo in dat een beheerder alleen toegang heeft tot de noodzakelijke functies. Al het andere verbergen we, zodat het helder en overzichtelijk blijft. Dit is ook de reden dat we een eigen composer hebben ontwikkeld.

Waarom een composer?

Voor het beheer van pagina's bleken de standaard mogelijkheden niet voldoende. Daarom hebben we ervoor gekozen om een eigen composer te ontwikkelen zodat onze klanten op een gebruiksvriendelijke manier hun website kunnen onderhouden.

Een composer is een module waarmee pagina's opgebouwd kunnen worden. WordPress biedt veel gratis en betaalde composers, deze zijn echter ingewikkeld in gebruik en bevatten onnodig veel functies. Zo kunnen er vaak zaken aan het design worden aangepast en dat is juist iets wat we niet willen om een uniforme stijl te kunnen waarborgen voor onze klanten.

Brabo composer in detail

Onze composer is opgebouwd uit blokken. Speciaal voor elke website ontwerpen wij een set aan blokken waarmee het meerendeel van de pagina's opgebouwd kunnen worden. Per blok kun je een aantal gegevens instellen, zoals bijvoorbeeld titel, tekst en een foto. Ons systeem zorgt er vervolgens voor dat dit wordt weergegeven in het ontwerp van de website. Hierdoor is onze composer simpel in beheer en wordt nieuwe content toevoegen een feestje.

Alle voordelen op een rij:

  • Flexibiliteit in pagina opmaak middels verschillende blokken
  • Drag-and-drop principe, maakt het makkelijk om de structuur aan te passen
  • Stijl blijft gewaarborgd
  • Gebruiksvriendelijk in beheer
  • Gemaakt door Brabanders!

Meer weten over de Brabo Composer?