Online
Marketeer

Studio Brabo bestaat nu zo’n 5 jaar en de groei zit er flink in. Onze focus ligt op design: we bedenken, ontwerpen en maken hoogstaande websites en webshops die zich in hun segment onderscheiden van de massa.

We willen verder doorgroeien en zijn daarom opzoek naar een online marketeer, die onze online marketingafdeling gaat opzetten. Samen met ons zet je de lijnen uit en bepaal jij mede ons verdere succes.

Review Brandbook Bind HR

Wat ga je doen?

Online marketing is een belangrijke schakel in het succes van een website of webshop. Momenteel ontbreekt dit nog binnen onze dienstverlening. In de toekomst willen we dat klanten ook bij ons terecht kunnen met hun online marketing vraagstukken. Zo zorgen we ervoor dat hun website of shop een nog groter succes wordt!

Je geeft onze nieuwe dienstverlening verder vorm en verkoopt deze aan zowel bestaande als nieuwe klanten. De campagnes ga je vervolgens ook runnen. Dit doe je in de volgorde: opzetten, monitoren, evalueren, rapporteren en verbeteren.

Bij nieuwe projecten kijk je in de conceptfase al mee vanuit jouw expertise. Je ziet meteen kansen hoe we de klant kunnen overtuigen om ook de online marketing door Studio Brabo te laten uitvoeren. Per klant en website zal het doel, budget en aanpak verschillen maar jij weet steeds de ideale aanpak te vinden.

Wat verwachten we van je?

 • Je bent ondernemend, ziet overal kansen en komt zelf met nieuwe ideeën om onze groeiambities te verwezenlijken.
 • Uitgebreide kennis van online marketingtools.
 • Je hebt een HBO denk- en werkniveau.
 • Je bent commercieel ingesteld, creatief en kan goed zelfstandig werken.
 • Je hebt ambitie, wil graag doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen.
 • Je hebt affiniteit met internet en e-commerce.

Wij bieden

 • Een fulltime baan, maar ook parttime is mogelijk
 • Kans om op een ondernemende manier bezig te zijn met online marketing.
 • Afwisselende werkzaamheden, geen dag is hetzelfde
 • We helpen je op weg, zodat je snel nieuwe technieken leert
 • En heb je behoefte aan flexibele werktijden? Dat kan! 🕙
 • Een mooi en goed bereikbaar kantoor in de Tilburgse Spoorzone 🚉

Jouw werkomgeving

Onze studio bevindt zich op een van de mooiste locaties in Tilburg. Pal achter Station Tilburg, midden in de Spoorzone. Prima te bereiken met de trein maar ook goed bereikbaar met auto of fiets.

Onze cultuur

We werken hard en streven naar het hoogst haalbare. Dit doen we samen door elkaar uit te dagen en nieuwe inzichten met elkaar te delen. Kom je ergens niet uit? Dan vraag je om hulp. Zo komen we altijd tot het beste advies en oplossing voor onze klanten. Bij ons zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard is er ook ruimte voor een flinke dosis plezier en humor. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je dag zelf in te delen. Wil je een keer thuiswerken? Prima! Zolang de gemaakte afspraken maar worden nagekomen.

Interesse in onze vacature?

We zien graag voorbeelden van campagnes die je hebt opgezet. Wat was het doel? Welke tools heb je hiervoor ingezet? Welke resultaten heb je hier mee behaald?