Zonnelux

Inspirerende zoektocht naar raamdecoratie.

Stijlvolle raamdecoratie op maat vind je bij Zonnelux

Zonnelux is al jaren actief in de raamdecoratie branche. Ze opereren in het hogere segment met stijlvolle, maatwerk producten. Binnen de branche zijn er steeds meer stunters actief, welke veelal rechtstreeks via internet verkopen. Zonnelux wil zich hier als premium merk sterk van onderscheiden door de consument een persoonlijke ervaring te bieden. Zo kan de consument zelf de kwaliteit ervaren door het te zien en aan te raken.

Bekijk website

Een frisse start

Studio Brabo hielp Zonnelux door een website te ontwikkelen die potentiële kopers inspireert, informeert en verleidt. De ruim opgezette website toont veel inspirerende beelden. Door de heldere navigatiestructuur is bijvoorbeeld de informatie over de verschillende types raamdecoratie makkelijk vindbaar. Waardoor er op basis van enkele voorkeuren snel een verkooppunt in de buurt gevonden kan worden.

Bram en Bob van Studio Brabo zijn echte aanpakkers. De lijntjes zijn kort, waardoor de vaart er goed in blijft. Voor Zonnelux hebben we in een korte tijd een compleet vernieuwde website neergezet.

Elke Verbruggen
Online Marketing @ Zonnelux Raamdecoratie

Volgende project

proQualis

Bekijk project
proQualis