Soundtrack of Life

Een creatieve website voor een creatieve geest.

Making musical memories.

Zolang als Daniel zich kan herinineren hoort hij muziek in zijn hoofd. Simpele tot complexe melodieën. Hij heeft gespeeld in verschillende bands met verschillende stijlen. Maar omdat zijn muzikale smaak erg breed is en een band zich vaak beperkt tot één stijl kon hij nooit de muziek spelen die hij hoorde in zijn hoofd.

Dankzij moderne technieken met geluidsbibliotheken en midi-controllers is dit nu wel mogelijk. Daarom gooit Daniel het roer volledig om en noemt zicht vanaf nu composer / songwriter. Wij helpen hem bij deze transitie door het ontwikkelen van een passende huisstijl, website en promotie materiaal.

Bekijk website

Iedereen heeft een soundtrack of life.

Een nummer waar je een speciaal gevoel bij krijgt. Het roept een bepaalde emotie op. Met dit in het achterhoofd zijn we aan de slag gegaan met de huisstijl. Het logo hebben we opgebouwd uit twee delen; een wave die de muziek weerspiegeld en een hartslag welke het leven uitbeeld.

Website met streaming music als middelpunt.

Op de website staat wat Daniel doet, van werk tot eigen compositities en hersenspinsels. Er valt heel veel over te vertellen maar uiteindelijk draait het om de muziek en het gevoel wat je hierbij krijgt. Dit neemt dan ook een centrale plek in binnen de website. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen werken we met een geïntegreerde soundcloud player die rechtstreeks de muziek van soundcloud streamt, ook op mobiel.

Iedere soundtrack voorzien van een unieke sfeer

Na het selecteren van een compositie speelt de muziek na een vloeiende animatie direct af. Om zoveel mogelijk aan de verbeelding over te laten is de interface zo clean mogelijk opgezet, zodat er ruimte is voor een eigen verbeelding. Via het WordPress CMS kan Daniel zelf zijn website onderhouden en per compositie de sfeer kiezen.

Iedere soundtrack voorzien van een unieke sfeer

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk website