Soundtrack of Life

Creatieve website voor muzikant.

Man speelt gitaar

Soundtrack of Life, making musical memories.

Zolang als Daniël zich kan herinineren hoort hij muziek in zijn hoofd. Simpele tot complexe melodieën. Vroeger speelde hij veel in bandjes. Hier kon hij echter zijn creativiteit niet in kwijt omdat ze zich beperkte tot één bepaalde muziekstijl.

Dankzij moderne technieken met geluidsbibliotheken en midi-controllers is dit nu wel mogelijk. Daarom gooit Daniel het roer volledig om en noemt zicht vanaf nu composer / songwriter. Wij helpen hem bij deze transitie door het ontwikkelen van een huisstijl, website en promotiemateriaal.

Bekijk website

Identiteit

Iedereen heeft een 'Soundtrack of Life'. Een nummer waar je een speciaal gevoel bij krijgt. Het roept een bepaalde emotie op. Met deze filosofie in het achterhoofd zijn we aan de slag gegaan met de huisstijl. Het logo hebben we opgebouwd uit twee delen; een wave die de muziek weerspiegeld en een hartslag welke het leven uitbeeld.

Huisstijl Soundtrack of Life
Logo Soundtrack of Life
Visitekaartjes Soundtrack of Life
Toetsen van een piano

Streaming muziek als middelpunt

Er valt over Daniël te vertellen maar uiteindelijk draait het om de muziek en het gevoel wat je hierbij krijgt. Dit neemt dan ook een centrale plek in binnen de website. Na het selecteren van een compositie speelt de muziek na een vloeiende animatie af. Om dit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen werken we met een geïntegreerde player die rechtstreeks de muziek van SoundCloud streamt. Via het WordPress CMS kan Daniël zelf zijn website onderhouden en per compositie de sfeer instellen.

soundtrackoflife.nl op tablet
soundtrackoflife.nl op mobiel

Ik heb vertrouwd op alle adviezen en toen ik het resultaat zag en beleefde viel alles in elkaar, beeld, stijl, tekst en muziek. Studio Brabo heeft voor mij de perfecte middenweg gevonden tussen een warme, persoonlijke website die er prachtig uitziet, duidelijk navigeert met een lekkere flow, geïntegreerde players en die toch mijn creativiteit als componist laat zien.

Daniel Antonis
Soundtrack of life

Volgende project

FPH Ploegmakers

Bekijk project
FPH PloegmakersGraafmachine FPH Ploegmakers