SemiFest

Seminars met elementen van een festival.

Seminar + festival = SemiFest

SemiFest ontwikkelt dynamische seminars en combineert deze met de elementen van een festival. Het eerste evenement van SemiFest heet IGNITION en vindt begin 2020 plaats in Paradiso.

Tijdens dit evenement worden 450 kunstenaars, sporters en ondernemers uitgenodigd om hun persoonlijke missie voor 2020 mee te nemen naar Paradiso. Ze worden 12 uur ondergedompeld in een wereld waarin dromen en werkelijkheid door elkaar lopen.

Bekijk website

The element of suprise

Het evenement straalt speelsheid en geheimzinnigheid uit. Grote delen van het programma zijn nog een verassing. Deze elementen hebben we ook terug laten komen in de website om bezoekers de dynamiek van het festival alvast te laten ervaren.

Aanpak

In nog geen week realiseerden we een one-page met aankondiging van het evenement en countdown. Dit met fullscreen video van een mysterieuze rocket launch.

Gaandeweg hebben we de website steeds meer uitgebouwd en wordt er meer onthult over IGNITION. Zo kun je nu via de website tickets kopen. De ingevoerde data wordt direct het CRM ingeschoten. 

SemiFest programma pagina
SemiFest ticket pagina

Schema.org interegratie

De evenementdata en ticketinformatie delen we met zoekmachines middels schema.org. Hierdoor kan Google al in de zoekresultaten de datum en locatie tonen.

Meer weten over wat rich snippets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op

schema.org google snippet

Volgende project

NextUp Software

Bekijk project
NextUp Software