NextUp Software

Vernieuwende software in de transportwereld.

Brabantse startup in een gevestigde wereld.

NextUp Software is een startup in de transportwereld en ontwikkelt vernieuwende transport management software (TMS). Ze onderscheiden zich van de concurrentie door een moderne aanpak waarbij klanten nauw betrokken worden bij het ontwikkelproces. Studio Brabo hielp NextUp bij het online uitdragen van deze boodschap. Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk website

Aanscherping huisstijl

We zijn gestart met het opfrissen van de huisstijl. Het herkenbare beeldmerk is behouden gebleven. Dit in combinatie met een eigentijdse font en de ronde vormen die zijn oorsprong vinden in het beeldmerk, zorgen samen voor een frisse online identiteit. Ook werkten we aan een bijpassende set icons en illustraties om het geheel compleet te maken.

Software in de transportwereld

De software van NextUp ondersteunt transportbedrijven bij alle fases van de transportketen; van order management en planning tot monitoring en rapportages. Op de website maken we met lijnen en transporterende vormen subtiel duidelijk dat het TMS pakket niet bestaat uit losse modules maar dat het een samenhangend geheel vormt. Dat naadloos met elkaar samenwerkt.

De software is niet alleen complex, veel wordt ook klantspecifiek ingericht. Hierdoor is het onmogelijk om het complete softwarepakket van NextUp op de website te tonen. Daarom kiezen we ervoor om de gedachte achter de software te communiceren; compleet, modern en veilig. Maar bovenal proberen we duidelijk te maken dat NextUp de transportwereld als geen ander begrijpt.

Bezoekers worden vervolgens getriggerd om over te gaan tot een offerte aanvraag. De eerste stap in dit proces is dat ze een demo krijgen hoe de software werkt.

Doorontwikkeling TMS

Ook ondersteunen we NextUp bij het doorontwikkelen van haar Transport Management System. Op perodieke basis redesignen we delen van het TMS om zo de totale gebruikerservaring naar een hoger niveau te tillen. 

Professioneel en mooi werk geleverd mannen! En alles binnen budget. Top!

Stefan Broeders
Directeur Business Development

Volgende project

Brands Group

Bekijk project
Brands Group