Marc Mulders

Terug naar de artistieke kern.

Marc Mulders in Atelier

Een moderne kunstenaarswebsite.

Marc Mulders is een Nederlandse kunstschilder en in 2017 verkozen tot kunstenaar van het jaar. De website van Marc trekt dagelijks veel geïnteresseerde bezoekers in zijn kunst en achterliggende filosofie. Maar de website was verouderd en niet geschikt voor mobiel. Daarnaast neemt communicatie via social media een steeds belangrijkere plek in, waardoor het doel van de website is veranderd.

Samen met Marc gingen we aan de slag. De website is grotendeels gebasseerd op de vormgeving van het boek 'My Own Private Giverny', dat Marc in 2017 uitbracht.

Bekijk website

Een kleurrijk palet

Marc Mulders staat voor kleur, dit is te zien in de bloemen die hij schildert en fotografeert. In musea hangt kunst meestal op witte muren met een uitgebalanceerde verlichting. Maar thuis, de plek waar Marc vooral voor schildert, hoeft dat niet altijd het geval te zijn. We hebben er daarom voor gekozen af te wijken van wit en de achtegrond deel te laten uitmaken van de kunst.

Mobiel als uitgangspunt

Uit de statistieken van de oude website konden we afleiden dat meer dan de helft van de bezoekers de website op mobiel bekeek. Met de nieuwe website hebben we daarom mobiel als uitgangspunt genomen. Dit zorgt er voor dat elke bezoeker optimaal van de kunst kan genieten.

marcmulders.com op dekstop
marcmulders.com op mobiel
marcmulders.com op mobiel

Volgende project

FPH Ploegmakers

Bekijk project
FPH PloegmakersGraafmachine FPH Ploegmakers