MAATbeveiliging

Online zoektocht naar MAATbeveiligers.

Personeel MAATBeveiliging

Specialist in winkelbeveiliging

MAATbeveiliging is een internationale specialist in winkelbeveiliging en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Het was tijd om de website aan te pakken en het MAAT 'DNA' hierin te tonen. Samen met hun marketing & communicatie afdeling zijn we aan de slag gegaan. De opdracht was tweeledig; enerzijds de ontwikkeling van een corporate website en anderzijds de ontwikkeling van een campagne website met als doel personeel te werven.

Bekijk website

Vernieuwde corporate website

Na een aantal sessies werd duidelijk waar de nieuwe website aan moest voldoen. We vertaalden dit naar een helder concept en gingen aan de slag met het ontwerp. Voor een modernere uitstraling hebben we ook het kleurenpalet aangescherpt. De uiteindelijke website is uitgerold in vier talen en vijf landen.

maatbeveiliging.nl op desktop
maatbeveiliging.nl op mobiel

Online personeel werven

MAATbeveiliging is aan het groeien. Door een toename in opdrachten is er ook behoefte aan gekwalificeerd personeel dat past binnen de bedrijfscultuur. Met een speciale 'Werken bij' website laten we potentiële MAATbeveiligers kennismaken met de MAAT cultuur en proberen we ze te overtuigen om te solliciteren. Sollicitaties via de website zijn gekoppeld aan recruitmentsoftware Recruitee, voor een efficiënte afhandeling.

maatbeveiliging.nl website
vacature-beveiliger.nl website
Beveiligers van MAATbeveiliging
maatbeveiliging.nl website

Studio Brabo heeft al onze websites onder handen genomen. Geweldig design en echte Wordpress specialisten. Zeer tevreden met het resultaat.

Pieter Klappert
Marketing Manager @ MAATBeveiliging

Volgende project

Marc Mulders

Bekijk project
Marc MuldersMarc Mulders in Atelier