MAATbeveiliging

Een nieuwe online propositie voor MAATbeveiliging.

Aan de slag voor een internationale specialist in winkelbeveiliging.

MAATbeveiliging is een internationale specialist in winkelbeveiliging en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Eindelijk was het tijd om de website aan te pakken en het echte MAAT DNA hierin terug te laten komen. Samen met de marketing & communicatie afdeling van MAAT zijn we aan de slag gegaan. De opdracht was tweeledig, enerzijds pakten we de corporate website aan en anderzijds bedachten we een campagne website om nieuwe gekwalificeerde beveiligers te werven die passen in de MAAT cultuur.

Een campagne website voor het werven van gekwalificeerd personeel.

Het gaat goed met MAAT, de groei zit er in, fijne collega’s, mooie klanten en opdrachten in overvloed. Nou nog het werven van gekwalificeerd personeel, wat past in de MAAT cultuur. Maar waarom zou je nou voor MAAT moeten werken en niet voor een ander beveiligingsbedrijf? Met de campagne site laten we potentiële beveiligers kennismaken met de MAAT cultuur en proberen we ze op een vlotte manier antwoord te geven op onderstaande vragen:

  • Wat zijn de kernwaarden?
  • Hoe ziet een reguliere dag als beveiliger eruit?
  • Wie zijn mijn toekomstige collega’s?
  • Voor welke klanten werk ik?

Koppeling met Recruitee recruitment software

Om sollicitaties zo efficient mogelijk te vewerken heeft de HR-afdeling ervoor gekozen om met de recruitment software Recruitee te werken.  Middels een API koppeling ontsluiten we de data naar de nieuwe campagne website. Zo blijft de gebruikerservaring hetzelfde doordat de sollicitant op de campagne website blijft. De sollicitatie wordt vervolgens naar Recruitee gechoten waar de verdere selectie en afhandeling plaatsvind.

Vernieuwde corporate website als startpunt

Na een aantal sessies werdt duidelijk waar de nieuwe website aan moest voldoen. We vertaalden dit naar een wireframe en gingen aan de slag met het ontwerp. Ondertussen scherpten we het kleurenpalet aan voor een modernere uitstraling. Hierna gingen we aan de slag met development in WordPress. MAATbeveiliging is in meedere landen actief en dus ook in meedere talen/landen beschikbaar. Om het contentbeheer zo eenvoudig mogelijk te houden bedachten we ook nog een tool om content eenvoudig door te zetten van de een naar de andere website.

Het uiteindelijke resultaat: een corporate website met veel beeld die laat zien wat voor bedrijf MAATbeveiliging is en waar het voor staat.