Brands Group

Corporate website voor merkenbouwer.

Distributeur van batterijen en verlichting.

Brands is een familiebedrijf dat internationaal de distributie verzorgt van onder andere batterijen, verlichting en zaklampen. Brands heeft meerdere merken in het portfolio met allemaal een sterke merkenidentiteit. Aan de eigen identiteit werd echter minder aandacht besteed; er was zelfs geen eigen website. Studio Brabo hielp bij het ontwikkelen van de corporate website en werkte aan de E-commerce omgeving van het merk Favour.

Bekijk website

Corporate website

Studio Brabo maakte voor Brands een corporate website zodat ze aan de buitenwereld eenvoudig kunnen tonen waar ze mee bezig zijn. Ook is er nu ruimte op de website om de expertisegebieden van het bedrijf beter te profileren. En dat ook nog eens in vier talen. De volledige website hebben we ontwikkeld in WordPress voor optimaal contentbeheer.

Webshop voor verlichting

Naast de corporate website ontworpen we voor Brands ook de webshop van hun merk Favour. Favour is een merk met allerlei verschillende verlichting; hoofdlampen, zaklampen, lantaarns maar ook industriële verlichting.

In de conceptfase hebben we gekozen voor een mobile-first aanpak. Hierdoor ben je genoodzaakt om de belangrijkste informatie te tonen en de randzaken weg te laten; er is simpelweg geen ruimte meer voor. Vervolgens werkten we aan het visual design van de verschillende pagina's van productpagina tot checkout. Dit op basis van de bestaande huisstijl die goed aansluit bij de betreffende doelgroep.

Studio Brabo is kundig en meedenkend! Zeer tevreden over onze samenwerking. Ook erg prettig: de communicatie verloopt vlot. We hebben in een korte tijd een website en een verbeterslag van de huidige webshops doorgevoerd. Op naar het volgende project!

Manon Schepens
Marketing @ Brands Group

Volgende project

Healthy Snackbox

Bekijk project
Healthy Snackbox