Brandpreventiewinkel

Een adviserende webshop.

Professionele webshop laten maken Eindhoven

Aan de slag voor de grootste online brandpreventie specialist.

Brandpreventiewinkel.nl is dé online specialist in kwalitatieve brandpreventieproducten zoals rookmelders en brandblussers. In korte tijd zijn ze uitgegroeid tot marktleider in hun segment. Brandpreventiewinkel wil deze positie graag behouden en koos ervoor om samen met Studio Brabo een volledige nieuwe e-commerce omgeving neer te zetten. Schaalbaar, informerend, converterend en klaar voor de toekomst!

Bekijk webshop

Een nieuwe webshop

Van een webshop met een standaard thema naar een maatwerk WooCommerce webshop, wij deden het! We begonnen met het analyseren van de huidige webshop. We combineerden deze resultaten met de wensen van Brandpreventiewinkel om de nieuwe doelen te bepalen: Het stimuleren van bijverkoop en tegelijk het aantal retouren verminderen. Dit alles verpakt in een snelle webshop met een betere gebruikerservaring voor zowel bezoeker als beheerder.

Stimuleren van bijverkoop

De vraag was heel concreet; Hoe kunnen we de bezoeker stimuleren zodat de gemiddelde orderwaarde stijgt? De nieuwe webshop toont bijverkopen op meerdere plekken in het bestelproces. Zo kan je makkelijk een montageset mee bestellen en als je een product toevoegt aan de winkelmand worden suggesties uit andere productcategorieën getoond om de bestelling compleet te maken. En door middel van het geven van staffelkorting wordt gestimuleerd om meteen voor elke verdieping een rookmelder te bestellen.

Tim helpt

Een groot probleem met de oude webshop waren de vele retouren van verkeerde bestelde producten. Uit onze analyse bleek dat de informatievoorziening beter kon. Alle productinformatie was wel aanwezig maar werd niet gelezen of op de juiste plek getoond. Daarom bedachten we Tim, dé brandpreventie specialist. Samen met Tim vindt iedere bezoeker de rookmelder, brandblusser of koolmonoxidemelder die past bij zijn woonsituatie. In simpele 3 stappen.

Kwalitatief bureau die meegaat met de tijd, snel kan schakelen en goede interactie. We hebben samen met dit bureau een gehele nieuw platform gebouwd samen met een groot redesign van onze huidige omgeving. Dit binnen een zeer acceptabele tijd.

Frans Coppens
Eigenaar BC Company

Volgende project

Petlook

Bekijk project
Petlook