Bind HR

Identiteit en website voor specialist in vacaturemarketing.

Aan de slag voor een specialist in vacaturemarketing

Bind HR, specialist in vacaturemarketing, focust zich op het tonen van vacatures aan de perfecte kandidaat. Via diverse advertentieplatformen worden er leads gegenereerd, sollicitaties gestimuleerd en tevens de naamsbekendheid van bedrijven vergroot. Bind-HR is er speciaal voor HR afdelingen, corporate recruiters, marketeers en werving- en selectiebureaus

Met een gezonde groeiambitie kwam Bind HR bij Studio Brabo. Aan ons de taak om een website te ontwikkelen die leads oplevert. Waar de doelgroep wordt aangesproken en waar op een heldere manier de advertentiemogelijkheden worden uitgelicht.

Bekijk website

Nieuwe identiteit

Bind HR is voorloper op het gebied van vacaturemarketing en zet alle beschikbare tools en middelen in om de juiste kandidaat te bereiken. Daar hoort natuurlijk een frisse identiteit bij die aansluit bij de doelgroep. Maak kennis met het nieuwe Bind HR šŸ‘‡

Website

We ontwikkelden een maatwerk WordPress website gericht op HR afdelingen, corporate recruiters, marketeers en werving- en selectiebureaus. Waar we op een laagdrempelige manier uitleggen hoe Bind HR kan helpen bij het werven van talent. Met als doel het genereren van leads.

Bijzonder goede samenwerking en overweldigend resultaat in de vorm van een totaal nieuwe identiteit en hele gave website. De korte lijntjes en de snelle respons, maar vooral duidelijke communicatie, zorgen ervoor dat je vanaf dag 1 meteen in een warm nest komt van experts die weten wat ze doen. Studio Brabo slaat de spijker op zā€™n kop doordat ze zich echt verdiepen in je bedrijfsprocessen en doelstellingen, waardoor het design precies klopt bij wat je wilt en moet uitstralen. Ik werd keer op keer overdonderd door hun creativiteit en de manier waarop ons business model visueel vorm werd gegeven, precies zoals het hoort te zijn. De kwaliteit van het programmeerwerk maakt dat de website ook precies doet wat hij uitstraalt.

Leon Raes
Founder Bind HR

Volgende project

Bart uw makelaar

Bekijk project
Bart uw makelaar