Bart uw makelaar

Makelaar nieuwe stijl.

Wat maakt Bart uw Makelaar anders?

Deze vraag was ons uitgangspunt in het ontwerpproces. Makelaars zijn er voldoende, dus onderscheiden is van levensbelang. Maar wel op een authentieke manier die bij de persoon past. Bart zijn aanpak is alles behalve traditioneel. In een strak pak zul je hem niet snel zien, liever komt hij gewoon op de fiets naar een bezichtiging. Traditionele manieren zet hij net even wat anders in. Zo maakt hij veel gebruik van sociale media. En hij staat altijd klaar voor zijn opdrachtgevers; contact via WhatsApp of een bezichtiging in het weekend? Geen probleem voor Bart!

Bekijk website

Nieuwe identiteit

Vanuit zijn kantoor in Tilburg bedient Bart de regio Midden-Brabant. Hét lettertype van Tilburg: TilburgsAns kan dan ook niet ontbreken. Het speelse karakter van het lettertype past goed bij Bart; geen stijve makelaar maar creatief en ontspannen. Samen met het felle groen zorgt dit voor een eigen identiteit. Dit legden we vast in een merkboek.

Expert in de regio

De nieuwe website van Bart laat zijn kennis uit de regio blijken. Bij elke regio heeft hij wel een bijzonder verhaal te vertellen. Dit vormt het hart van de website. Je ziet meteen wat er te koop is. Of wat de regio nou zo fijn maakt om in te wonen. En bij intresse neem je direct contact op met Bart.

Koppelingen

We tonen real-time het woonaanbod van Bart middels een koppeling met zijn makelaarsoftware. Zodra een woning verkocht is veranderd dit automatisch op de website. Ook nieuwe woningen worden vanzelf toegevoegd. Zo blijft de website altijd actueel.

Zeer tevreden over de website die Bob en Bram voor me gemaakt hebben! Heel strak en fris design 🙂 Twee toffe gasten ook!

Bart Teulings
Makelaar

Volgende project

AE Internships

Bekijk project
AE Internships