Online zoektocht naar MAAT­beveiligers

MAATbeveiliging is een internationale specialist in winkelbeveiliging en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Het was tijd om de website aan te pakken en het MAAT ‘DNA’ hierin te tonen. Samen met hun marketing & communicatie afdeling zijn we aan de slag gegaan.

De opdracht was tweeledig; enerzijds de ontwikkeling van een corporate website en anderzijds de ontwikkeling van een campagne website met als doel personeel te werven.

MAATbeveiliging op straat

Vernieuwde corporate website

Na een aantal sessies werd duidelijk waar de nieuwe website aan moest voldoen. We vertaalden dit naar een helder concept en gingen aan de slag met het ontwerp. Voor een modernere uitstraling hebben we ook het kleurenpalet aangescherpt. De uiteindelijke website is uitgerold in vier talen en vijf landen.

MAATbeveiliging website op desktop
MAATbeveiliging website op mobiel

Online personeel werven

MAATbeveiliging is aan het groeien. Door een toename in opdrachten is er ook behoefte aan gekwalificeerd personeel dat past binnen de bedrijfscultuur. Met een speciale 'Werken bij' website laten we potentiële MAATbeveiligers kennismaken met de MAAT cultuur en proberen we ze te overtuigen om te solliciteren. Sollicitaties via de website zijn gekoppeld aan recruitmentsoftware Recruitee, voor een efficiënte afhandeling.

MAATbeveiliging werken-bij site

MAATbeveiliging
over Studio Brabo

We worden beoordeeld met een:

5/5 op basis van 35 reviews

Studio Brabo heeft al onze websites onder handen genomen. Geweldig design en echte WordPress specialisten. Zeer tevreden met het resultaat.

Pieter Klappert, MAATbeveiliging
Pieter Klappert

— Marketing Manager bij MAATbeveiliging

Meer cases