Brabo Food

Een bestelsite speciaal voor de horecabranche.

Bestelsite binnen 48 uur online!

De horecabrache heeft het lastig op dit moment en er is veel onzeker. Om de ondernemers in deze branche een hart onder de riem te steken hebben we een bestelsite ontwikkeld. 

Gegarandeerd

✔ Bestelsite binnen 48 uur online!
✔ Geen verborgen kosten

Hoe werkt het?

📱
Neem contact met ons op

We bespreken je wensen en vertellen je meer over de mogelijkheden.

🍲
Lever je menu aan

Wij zullen dit vervolgens op de bestelsite plaatsen zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken. Uiteraard kun je dit vervolgens zelf aanpassen op een simpele manier.

🚀
We gaan live!

Binnen 48 uur ben je online en kan er via de website besteld worden. Je hebt de keuze om de website op een subdomein te draaien bijvoorbeeld "https://bestellen.restaurantnaam.nl" of op een aparte domeinnaam.

💶
Er kan besteld worden!

De bezoeker maakt een keuze uit het assortiment en geeft aan of de bestelling op- of afgehaald mag worden en hoelaat. Daarna wordt er betaald via iDeal.

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt?

Meer weten?

Wat kost BraboFood?

Zijn er nog aanvullende kosten?

Hoelang duurt het voordat mijn bestelsite online staat?

Bezorgen jullie ook?

Interesse in ons platform?

Vul het formulier in of bel ons op 013 234 0880

    Wie zit erachter?

    Wij zijn internetondernemers Bob en Bram. We gaan met zijn alle een bizarre tijd tegemoet. De horeca branche wordt op dit moment enorm hard geraakt. Om deze groep te helpen hebben we een bestelplatform ontwikkeld zodat tegen extreem lage kosten lokale gerechten bezorgd of opgehaald kunnen worden. Waarom? Omdat wij ook nog in de toekomst van onze horecagelegenheden willen kunnen genieten!

    Meer weten?
    Bob en Bram