Blog

Waarom wij werken met een service­overeenkomst.

Bram Mulders
Bram Mulders - Technische Brabo
  • Algemeen
  • 02/10/2018
  • Leestijd: 4 minuten
Studio Brabo aan het werk

Na een intensief ontwikkeltraject gaat de website live. Om ook na livegang ondersteuning te bieden werken wij met een serviceovereenkomst. In onze servicesovereenkomst combineren we hosting en support. Deze twee aspecten zijn sterk met elkaar verbonden en ons inziens niet van elkaar te scheiden. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en zijn we minder afhankelijk van derden. Op die manier kunnen wij onze klanten zo goed en zo efficiënt mogelijk van dienst zijn.

Hosting

Wij geloven in doen waar je goed in bent, daarom werken wij samen met een partner die gespecialiseerd is in WordPress hosting. Deze specialist doet niets anders dan het hosten van geavanceerde WordPress websites. Dit platform wordt continue verbeterd zodat we altijd gebruik kunnen maken van de laatste technieken. Wij kennen deze hosting door en door. Daarom kunnen we zorgen voor een razendsnelle website en een hoog veiligheidsniveau. Deze twee aspecten zijn van levensbelang voor een goede website.

Snelheid

De basis voor de hosting is het Google Cloud Platform, één van de meest snelle en gevanceerde cloud diensten momenteel beschikbaar. Onze hosting partner heeft hier een schil overheen gebouwd welke zorgt dat geavanceerde WordPress websites razendsnel zijn. Er wordt onder andere gebruik van server-side caching zodat pagina’s sneller laden.

We zorgen ook dat afbeeldingen suppersnel worden geladen door deze op een externe server te optimaliseren. De kwaliteit blijft behouden maar de laadtijd van de afbeelding wordt hiermee flink teruggebracht.

Lees hier wat we nog meer doen om snelheid te optimaliseren.

Veiligheid

Om te zorgen dat de website veilig blijft voeren we continue updates uit aan WordPress en de geïnstalleerde plugins. Zo zorgen we dat altijd de laatste versie is geïnstalleerd. Daarnaast zijn er meerdere veiligheidsmechanismes ingesteld zodat hackers en virussen geen kans krijgen.
Naast deze mechanismes monitoren we actief of de website nog up-to-date en veilig is. Zo niet dan komen we in actie.  En elke nacht maken we ook een backup; mocht er toch iets mis gaan dan kunnen we een backup terug zetten.

We zorgen ook dat de verbinding van de bezoeker naar de website toe veilig is door op elke website een SSL certificaat te installeren. Hiermee garanderen we de privacy van de bezoeker.

GTmetrix snelheid optimalisatie studiobrabo.nl

Support

Als een klant vragen heeft met betrekking tot het beheer van de website kunnen ze altijd contact met ons opnemen. We helpen ze dan weer op weg, zodat de website altijd voorzien blijft van de laatste informatie.

Rapportage

Elke maand sturen we een rapportage om te laten zien wat we gedaan hebben de afgelopen periode. In deze rapportage staat o.a. informatie over bezoekerstrends, welke plugins er geupdate zijn en een veiligheidschecklist. Zo blijven we transparant in onze werkzaamheden en zien klanten waar we onze tijd aan besteden.

Maken jullie ook websites zonder serviceovereenkomst?

In alles wat we doen streven we naar het beste en hoogst haalbare resultaat voor onze klanten. Onze serviceovereenkomst is daar een belangrijk onderdeel van omdat we alleen dan de beste service kunnen garanderen.

We kennen alle ins-en-outs van onze eigen hosting en kunnen dit daarom onze klanten snel en efficient opzetten. Bij externe hosting kan dit een tijdrovend proces zijn. Onze voorkeur gaat doorom altijd uit om met een serviceovereenkomst te werken. Als externe hosting toch gewenst is dan treden we graag in overleg om tot een oplossing te komen.