Blog

Onze kijk op e-commerce.

Bram Mulders
Bram Mulders - Technische Brabo
  • E-commerce
  • 10/07/2019
  • Leestijd: 2 minuten

Lang hebben we getwijfeld. Moeten we ons richten op e-commerce? We hebben de ervaring en de kennis; we hebben webshops gebouwd, checkouts geoptimaliseerd en zelfs een eigen webshop gerunt.

Maar toch, het e-commerce landschap bevind zich op het moment in moeilijk vaarwater. Ga je de concurrentie aan met de grote jongens? En doe je dat dan op een "market place” of waag je toch de sprong in het diepe met een eigen webshop?

Concurrentie

Met alleen concurreren op prijs ga je het op de lange termijn niet winnen. Zo noemde Pieter Zwart, oprichter van CoolBlue, e-commerce gekscherend het domste business model ter wereld. Je moet je dus onderscheiden op een manier. Dat is mogelijk, maar vraagt wel een sterke visie en ondernemerschap.

Uniek en onderscheidend

Wij geloven dat we hierin kunnen bijdragen door een duidelijke visie neer te leggen:

Unieke producten

De beste manier om je te onderscheiden van de massa is natuurlijk producten verkopen die (bijna) alleen bij jou verkrijgbaar zijn. Je kan de producten dan zelfs nog configureerbaar maken, zodat je nog meer waarde voor de klant kan toevoegen.

Configureerbare producten

Wij kunnen de webshop zo inrichten dat producten configureerbaar zijn. Van simpele configuraties tot geavanceerde keuze mogelijkheden met 2D of 3D. De klant zal het geweldig vinden!

Duidelijke eigen stijl

Zorg dat je jezelf onderscheid met een duidelijke stijl, grafisch maar ook in taalgebruik. Op de website maar ook op social media. Het zorgt voor herkenbaarheid en daarmee ook voor een verhoging van herhaalaankopen.

Persoonlijk

Laat zien wie het gezicht is achter de shop. Benadruk dat je niet één van de grote bent. Dit verhoogt de gunfactor en schept vertrouwen.

Perfecte klantenservice

Zorg dat de klantenservice op orde is. Kom afspraken na en bied oplossingen als er problemen zijn. Er kan altijd iets mis gaan, maar als het goed wordt opgelost kun je er zomaar weer een fan bij hebben!

WordPress + WooCommerce

Aan ons de taak om bovenstaande elementen te combineren in een grafisch aantrekkelijke, converterende en goed werkende webshop. De combinatie van WordPress met WooCommerce specialist is voor ons hierin perfect. Het bestaat uit een solide basis die we uitstekend naar ons hand kunnen zetten.

Momenteel zijn we druk bezig met een aantal projecten waar onze visie goed aansluit bij die van de ondernemer. Alleen dan kunnen we van zo'n project een succes maken. Binnenkort meer hierover!

Op de hoogte blijven?

👉Meld je aan voor onze nieuwsbrief